Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KCS Machelen Dragonsons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekelver geeft de bal voor. Daar is Ronsse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekelver verovert de bal door een tackle van achteren. Dekelver met een sublieme pass. Crapa is nu in balbezit. Crapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Swaelens verovert de bal door een tackle van achteren. Swaelens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dyck met een snelle inworp. Vantomme geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Crapa onderschept slim de pass. Ronsse is nu in balbezit. Vantomme verovert de bal door een tackle van achteren. Crapa rent richting de bal. Crapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Platteeuw speelt de bal door. Bauwens probeert naar een medespeler te passen. Van Der Auwera is nu in balbezit. Klungelig pakt Serwy de bal. Serwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - Dragonsons 1:0

38e minuut.
Bauwens speelt de bal door. Inworp. Dekelver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bauwens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Platteeuw rent richting de bal. Crapa maakt een afschuwelijke overtreding. Crapa krijgt een gele kaart. Platteeuw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 59%, Dragonsons 41%.
KCS Machelen - Dragonsons 1:0

53e minuut.
Van Dyck rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swaelens. Van Dyck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dekelver komt bij de bal en schiet. Dantschotter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ronsse geeft de bal voor. Inworp. Merckx met de inworp. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Van Himst geeft een hoge lob. Swaelens kopt de bal weg. Klungelig pakt Crapa de bal. Crapa haalt uit met een fantastische trap. Doll probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KCS Machelen - Dragonsons 1:1

76e minuut.
Van Der Auwera is nu in balbezit. Van Himst is nu in balbezit. Van Der Auwera verovert de bal door een tackle van achteren. Van Der Auwera schiet op doel. Caspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - Dragonsons 2:1

78e minuut.
Gevaert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dantschotter met een snelle inworp. Vantomme rent richting de bal. Vantomme geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 52%, Dragonsons 48%.
KCS Machelen - Dragonsons 2:1