Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf brzeźce MMCodd
browar Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kurzak kopt de bal weg. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fortunát de bal. Fortunát draait met de bal, schiet en ... Kuńdzia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 1:0

3e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuk. Comeagă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galdea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matellán speelt de bal door. Fortunát rent richting de bal. Fortunát haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bębenek kopt de bal weg. Fortunát heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát passt de bal met de wreef. Matellán is nu in balbezit. Matellán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Calanari kopt de bal weg. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát draait met de bal, schiet en ... Kuńdzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 2:0

8e minuut.
Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Calanari met een sublieme pass. Matellán rent richting de bal. Matellán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fortunát controleert de bal met de borst. Fortunát passt de bal zonder na te denken. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán draait met de bal, schiet en ... Kuńdzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 3:0

14e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanari onderschept slim de pass. Calanari geeft een lange en hoge pass. Matellán heeft problemen om de bal te vangen. Matellán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 4:0

15e minuut.
Gowik is nu in balbezit. Matellán verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán probeert naar een medespeler te passen. Fortunát is nu in balbezit. Fortunát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Fortunát rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 5:0

17e minuut.
Calanari speelt de bal door. Fortunát rent richting de bal. Fortunát met een sublieme pass. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán schiet op doel. De bal raakt de paal. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 6:0

19e minuut.
Fortunát passt de bal in één keer door. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Matellán is nu in balbezit. Matellán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kuńdzia trapt de bal weg van het doel. Daar is Calanari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calanari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matellán de bal. Matellán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bębenek rent richting de bal. Bębenek geeft een hoge lob. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Kuńdzia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 7:0

24e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Matellán heeft problemen om de bal te vangen. Gowik is nu in balbezit. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bębenek met een sublieme pass. Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Matellán rent richting de bal. Matellán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 8:0

26e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Matellán kopt de bal weg. Fortunát is nu in balbezit. Fortunát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matellán is nu in balbezit. Matellán schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Matellán rent richting de bal. Matellán passt de bal met de wreef. Fortunát is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát passt de bal zonder na te denken. Liturgista rent richting de bal. Matellán verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bergwijn met de inworp. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă geeft de bal voor. Calanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanari passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 9:0

38e minuut.
Comeagă speelt de bal door. Lewalski onderschept slim de pass. Matellán is nu in balbezit. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Kuńdzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Matellán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matellán schiet op doel. Kuńdzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortunát rent richting de bal. Fortunát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 10:0

44e minuut.
Bębenek passt de bal met de wreef. Daar is Matellán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Comeagă rent richting de bal. Comeagă geeft de bal voor. Kuńdzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fortunát maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 13%, MMCodd 87%.
cf brzeźce - MMCodd 10:0

48e minuut.
Bębenek met een sublieme pass. Klungelig pakt Matellán de bal. Matellán passt de bal zonder na te denken. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 11:0

51e minuut.
Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán is nu in balbezit. Matellán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 12:0

56e minuut.
Fortunát heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát onderschept slim de pass. Fortunát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 13:0

60e minuut.
Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán passt de bal met de wreef. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 14:0

62e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Calanari verovert de bal door een tackle van achteren. Calanari speelt de bal door. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 15:0

65e minuut.
Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ángel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Liturgista rent richting de bal. Matellán onderschept slim de pass. Matellán schiet op doel. Kuńdzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 16:0

73e minuut.
Gumiński onderschept slim de pass. Ángel is nu in balbezit. Ángel passt de bal in één keer door. Matellán rent richting de bal. Matellán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 17:0

74e minuut.
Ángel is nu in balbezit. Klungelig pakt Matellán de bal. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 18:0

81e minuut.
Klungelig pakt Liturgista de bal. Ángel is nu in balbezit. Liturgista schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liturgista is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ángel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bębenek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 19:0

85e minuut.
Bergwijn onderschept slim de pass. Bergwijn probeert naar een medespeler te passen. Ángel rent richting de bal. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 20:0

87e minuut.
Calanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanari met een sublieme pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ... Kuńdzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - MMCodd 21:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comeagă met de inworp. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek geeft de bal voor. Ángel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Calanari verovert de bal door een tackle van achteren. Calanari passt de bal zonder na te denken. Ángel is nu in balbezit. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 25%, MMCodd 75%.
cf brzeźce - MMCodd 21:0