Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Brzeziny Korona Mściów
meine Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Csapó onderschept slim de pass. Chitic met een sublieme pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek schiet op doel. Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Csapó verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsicki speelt de bal door. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Korona Mściów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 54%, Korona Mściów 46%.
Start Brzeziny - Korona Mściów 0:1

52e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een hoge lob. Nowrotek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal zonder na te denken. Von Knorring is nu in balbezit. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Ralha komt het veld opgelopen. Pedrazzo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Czubała rent richting de bal. Czubała passt de bal in één keer door. Panczak geeft de bal voor. Nowrotek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Ralha met een sublieme pass. Gęsicki met een snel genomen vrije trap. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een hoge lob. Nowrotek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

73e minuut.
Daar is Ralha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czubała verovert de bal door een tackle van achteren. Czubała passt de bal met de wreef. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gęsicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Paredes de bal. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Korona Mściów 0:2

83e minuut.
Klungelig pakt Nowrotek de bal. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring speelt de bal door. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 68%, Korona Mściów 32%.
Start Brzeziny - Korona Mściów 0:2