Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pesto Krzoki CF
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgrzyk met een snelle inworp. Semik verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pesto - Krzoki CF 0:1

18e minuut.
Zamojski heeft problemen om de bal te vangen. Topolewski rent richting de bal. Zamojski rent richting de bal. Topolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolewski schiet op doel. Kuźniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pesto - Krzoki CF 1:1

25e minuut.
Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badur de bal. Fafelec is nu in balbezit. Fafelec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefaniszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Herbasch de bal. Herbasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pesto 46%, Krzoki CF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pesto - Krzoki CF 1:1

46e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Herbasch is nu in balbezit. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch rent richting de bal. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Trybała is nu in balbezit. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz speelt de bal door. Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec haalt uit met een fantastische trap. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sienkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zamojski rent richting de bal. Zamojski geeft de bal voor. Fafelec rent richting de bal. Fafelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pesto - Krzoki CF 1:2

88e minuut.
Śmiechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zamojski is nu in balbezit. Topolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolewski draait met de bal, schiet en ... Kuźniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pesto 30%, Krzoki CF 70%.
FC Pesto - Krzoki CF 1:2