Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwolves CARLSBERG KURZA GÓRA
Normal Tactiek fredek
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 29.3
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Przybył rent richting de bal. Przybył geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kołodziński met de inworp. Siadek geeft een lange en hoge pass. Wolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

12e minuut.
Siadek verovert de bal door een tackle van achteren. Siadek probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:2

27e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba speelt de bal door. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda schiet op doel. Wolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:3

32e minuut.
Siadek passt de bal met de wreef. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal in één keer door. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwolves 53%, CARLSBERG KURZA GÓRA 47%.
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:4

56e minuut.
Toczek geeft een hoge lob. Gajda probeert de bal met de borst te controleren. Nicoń rent richting de bal. Gajda onderschept slim de pass. Gajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Gajda de bal onder controle te krijgen. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda onderschept slim de pass. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Wolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:5

70e minuut.
Jończy met een snelle inworp. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski met een sublieme pass. Molski rent richting de bal. Molski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Siadek speelt de bal door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal in één keer door. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Łatczewski onderschept slim de pass. Siadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadek passt de bal met de wreef. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwolves 55%, CARLSBERG KURZA GÓRA 45%.
Northwolves - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:5