Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga na Prawego Franki Squad
Normal Tactiek 4-4-2 v0.1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 34.5
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Rysz passt de bal in één keer door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bankov zijn tegenspeler op de grond. Bankov krijgt een gele kaart. Linetty raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Linetty geeft de bal voor. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz passt de bal zonder na te denken. Bankov rent richting de bal. Bankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Targosz met een sublieme pass. Ryszka speelt de bal door. Maleczek is nu in balbezit. Bankov onderschept slim de pass. Bankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buitenspel voor Wojtaszewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Strzykalski neemt vlug de vrije trap. Tagliatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliatelli schiet op doel. Pejas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - Franki Squad 0:1

26e minuut.
Bankov verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov passt de bal in één keer door. Tagliatelli is nu in balbezit. Tagliatelli draait met de bal, schiet en ... Podpora probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krzyształowicz zal de hoekschop nemen. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wietrzny met de inworp. Zygmunt met een sublieme pass. Ryszka met een sublieme pass. Tagliatelli rent richting de bal. Tagliatelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - Franki Squad 0:2

33e minuut.
Sirko geeft een lange en hoge pass. Maleczek kopt de bal weg. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankov is nu in balbezit. Bankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tagliatelli is nu in balbezit. Bankov is nu in balbezit. Bankov probeert naar een medespeler te passen. Tagliatelli is nu in balbezit. Tagliatelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Krzyształowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagliatelli heeft problemen om de bal te vangen. Tagliatelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Linetty de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krzyształowicz neemt de hoekschop. Bingowicz is nu in balbezit. Bankov is nu in balbezit. Bankov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga na Prawego 80%, Franki Squad 20%.
Laga na Prawego - Franki Squad 0:2

47e minuut.
Rysz passt de bal met de wreef. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Tagliatelli rent richting de bal. Tagliatelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - Franki Squad 0:3

60e minuut.
Podpora speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmunt met de inworp. Bankov is nu in balbezit. Bankov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Bingowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszka rent richting de bal. Ryszka met een sublieme pass. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov schiet op doel. Pejas bokst de bal weg.

63e minuut.
Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty passt de bal met de wreef. Tagliatelli rent richting de bal. Tagliatelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Kromczyński kan de bal niet met de borst controleren. Tagliatelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tagliatelli krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Krzyształowicz is nu in balbezit. Krzyształowicz geeft de bal voor. Masłowski is nu in balbezit. Bankov is nu in balbezit. Bankov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bankov rent richting de bal. Bankov geeft een lange en hoge pass. Tagliatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliatelli schiet op doel. Pejas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - Franki Squad 0:4

81e minuut.
Maleczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zygmunt met een snelle inworp. Bankov is nu in balbezit. Bankov schiet op doel. Pejas bokst de bal weg.

89e minuut.
Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Podpora is nu in balbezit. Tagliatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliatelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tagliatelli rent richting de bal. Tagliatelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - Franki Squad 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga na Prawego 71%, Franki Squad 29%.
Laga na Prawego - Franki Squad 0:5