Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młode Siekiery Fc Korona 2023
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Farmer rent richting de bal. Farmer met een sublieme pass. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko geeft een lange en hoge pass. Farmer kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rejman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiewicz met de inworp. Farmer rent richting de bal. Farmer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tatar rent richting de bal. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski passt de bal in één keer door. Kura is nu in balbezit. Kura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młode Siekiery - Fc Korona 2023 1:0

27e minuut.
Pęchecki met een sublieme pass. Mierzwiak rent richting de bal. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Kaczor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młode Siekiery - Fc Korona 2023 1:1

33e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak rent richting de bal. Mierzwiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski met een sublieme pass. Tatar is nu in balbezit. Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młode Siekiery 58%, Fc Korona 2023 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Młode Siekiery - Fc Korona 2023 1:1

56e minuut.
Farmer draait met de bal, schiet en ... Stabrowski kopt de bal weg. Rejman geeft de bal voor. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusin met een snelle inworp. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młode Siekiery - Fc Korona 2023 2:1

69e minuut.
Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatar onderschept slim de pass. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Bonk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tatar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młode Siekiery 53%, Fc Korona 2023 47%.
Młode Siekiery - Fc Korona 2023 2:1