Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bieszczadzkie Rysie Twierdza Poznań
532 Tactiek 451
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Brinco de Ouro met een snelle inworp. Klungelig pakt Dergaci de bal. Dergaci probeert naar een medespeler te passen. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Markuszewski is nu in balbezit. Rosi probeert naar een medespeler te passen. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dergaci passt de bal met de wreef. Gustavino rent richting de bal. Gustavino passt de bal met de wreef. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp geeft de bal voor. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Brinco de Ouro passt de bal in één keer door. Korecki is nu in balbezit. Korecki passt de bal met de wreef. Tekiralp heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marciński rent richting de bal. Tekiralp onderschept slim de pass. Tekiralp met een sublieme pass. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ... Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Szpejna geeft een hoge lob. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ostas ... Strafschop! Tekiralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Korecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 1:0

21e minuut.
Nartowski rent richting de bal. Tekiralp verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralp probeert naar een medespeler te passen. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tekiralp passt de bal in één keer door. Gustavino probeert naar een medespeler te passen. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 2:0

25e minuut.
Skowronek met een harde bal richting middenveld. Rosi kopt de bal weg. Daar is Marciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korecki rent richting de bal. Korecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Skowronek trapt de bal weg. Gustavino speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dergaci verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda speelt de bal door. Gustavino probeert naar een medespeler te passen. Korecki is nu in balbezit. Korecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tekiralp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janduda. Tekiralp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dergaci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korecki is nu in balbezit. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 3:0

33e minuut.
Ostas onderschept slim de pass. Ostas geeft een hoge lob. Rosi met een sublieme pass. Dergaci geeft een lange en hoge pass. Tekiralp kopt de bal weg. Skowronek bokst de bal weg. Korecki rent richting de bal. Korecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 4:0

39e minuut.
Rosi met een sublieme pass. Dergaci rent richting de bal. Dergaci speelt de bal door. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 17%, Twierdza Poznań 83%.
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 5:0

47e minuut.
Marciński is nu in balbezit. Gustavino is nu in balbezit. Gustavino passt de bal met de wreef. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gustavino is nu in balbezit. Gustavino passt de bal met de wreef. Korecki is nu in balbezit. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Kieslich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brinco de Ouro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ostas de bal. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dergaci verovert de bal door een tackle van achteren. Dergaci speelt de bal door. Szpejna met een sublieme pass. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nartowski rent richting de bal. Gustavino onderschept slim de pass. Gustavino speelt de bal door. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skowronek trapt de bal weg van het doel. Gustavino kopt de bal weg. Ostas heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Paal! Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 6:0

80e minuut.
Brinco de Ouro met een sublieme pass. Korecki rent richting de bal. Korecki geeft de bal voor. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 21%, Twierdza Poznań 79%.
Bieszczadzkie Rysie - Twierdza Poznań 6:0