Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madryt Castilla Szczycieńskie Orły
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Bizbulinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülkemer is nu in balbezit. Bizbulinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gülkemer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enginer neemt de penalty, wat een uithaal! Żurowski bokst de bal weg. Paal!

4e minuut.
Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer geeft een hoge lob. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:1

5e minuut.
Castagne speelt de bal door. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bakhtiar is nu in balbezit. Bakhtiar passt de bal zonder na te denken. Engelund met een sublieme pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño schiet op doel. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:2

14e minuut.
Gawrysiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wanatowicz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Montaño schiet op doel. Żurowski speelt de bal door. Baltanov kopt de bal weg. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Engelund met een sublieme pass. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer passt de bal zonder na te denken. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gülkemer rent richting de bal. Enginer rent richting de bal. Enginer passt de bal met de wreef. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño passt de bal in één keer door. Bizbulinov rent richting de bal. Gülkemer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülkemer schiet op doel. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Van Damme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño draait met de bal, schiet en ... Żurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:3

35e minuut.
Engelund probeert naar een medespeler te passen. Enginer heeft problemen om de bal te vangen. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:4

37e minuut.
Żurowski speelt de bal door. Bakhtiar is nu in balbezit. Bakhtiar geeft de bal voor. Gülkemer kopt de bal weg. N`Doye geeft de bal voor. Żurowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Łoziński geeft een hoge lob. Di Lodovico geeft een hoge lob. Van Damme heeft problemen om de bal te vangen. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt Castilla 76%, Szczycieńskie Orły 24%.
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:4

48e minuut.
Czułada met een harde bal richting middenveld. Enginer kopt de bal weg. Van Damme heeft problemen om de bal te vangen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Montaño is nu in balbezit. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. Żurowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Engelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelund geeft een hoge lob. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño draait met de bal, schiet en ... Żurowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:5

60e minuut.
Enginer heeft problemen om de bal te vangen. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer probeert naar een medespeler te passen. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Bizbulinov onderschept slim de pass. Əlicanov met een sublieme pass. Engelund speelt de bal door. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bizbulinov is nu in balbezit. Montaño onderschept slim de pass. Montaño met een sublieme pass. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gülkemer speelt de bal door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Damme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montaño raakt geblesseerd tijdens het duel. Enginer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Żurowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:6

80e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gülkemer de bal. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bizbulinov de bal onder controle te krijgen. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Damme kopt de bal weg. Năsosu kan de bal niet met de borst controleren. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Engelund rent richting de bal. Engelund passt de bal in één keer door. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer schiet op doel. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Czułada met een sublieme pass. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baltanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montaño kopt de bal weg. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:7

86e minuut.
Orakbaev met de inworp. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Gülkemer is nu in balbezit. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madryt Castilla 60%, Szczycieńskie Orły 40%.
Real Madryt Castilla - Szczycieńskie Orły 0:7