Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Red Dragons Wronki Fioletowa Armia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepowron met de inworp. Wilkosz geeft een hoge lob. Lizer is nu in balbezit. Lizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - Fioletowa Armia 0:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Leśnodorski de bal onder controle te krijgen. Tontu met een sublieme pass. Maffini speelt de bal door. Igoa rent richting de bal. Igoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ołdak onderschept slim de pass. Wilkosz rent richting de bal. Ołdak onderschept slim de pass. Wadas rent richting de bal. Wadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - Fioletowa Armia 0:2

31e minuut.
Tontu passt de bal in één keer door. Igoa rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grodzicki de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Tontu speelt de bal door. Maffini rent richting de bal. Maffini geeft een lange en hoge pass. Igoa rent richting de bal. Igoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Grodzicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maffini met de inworp. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tyburski trapt de bal weg van het doel. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski passt de bal zonder na te denken. Wadas rent richting de bal. Wadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jamka de bal. Igoa is nu in balbezit. Igoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ołdak kopt de bal weg. Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igoa met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Montealegre geeft de bal voor. Maffini kopt de bal weg. Grodzicki rent richting de bal. Igoa verovert de bal door een tackle van achteren. Igoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Red Dragons Wronki - Fioletowa Armia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Red Dragons Wronki 60%, Fioletowa Armia 40%.
Ks Red Dragons Wronki - Fioletowa Armia 1:2

51e minuut.
Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu onderschept slim de pass. Tontu met een sublieme pass. Daar is Igoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman verovert de bal door een tackle van achteren. Dittman passt de bal in één keer door. Wadas is nu in balbezit. Wadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkosz speelt de bal door. Wadas rent richting de bal. Wadas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tontu speelt de bal door. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dittman maakt een afschuwelijke overtreding. Dittman krijgt een gele kaart. Guzmán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guzmán kan niet meer verder spelen. Wydro komt het veld opgelopen. Ołdak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Jamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffini probeert naar een medespeler te passen. Igoa is nu in balbezit. Igoa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Drzewosz passt de bal met de wreef. Wydro rent richting de bal. Jamka rent richting de bal. Wydro onderschept slim de pass. Wydro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Red Dragons Wronki 37%, Fioletowa Armia 63%.
Ks Red Dragons Wronki - Fioletowa Armia 1:2