Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa Wierne Młoty
433atak Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 14.2
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Medina is nu in balbezit. Mach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medina raakt geblesseerd tijdens het duel. Medina met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Chechelski de bal. Mazurek rent richting de bal. Leczyński rent richting de bal. Leczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 1:0

20e minuut.
Borrell Iglesias met de inworp. Zeeman is nu in balbezit. Zeeman probeert naar een medespeler te passen. Leczyński is nu in balbezit. Leczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Medina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeeman geeft de bal voor. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 2:0

24e minuut.
Mazurek kan de bal niet met de borst controleren. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leczyński de bal. Leczyński haalt uit met een fantastische trap. Frąckowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Chechelski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeeman met een sublieme pass. Costescu rent richting de bal. Costescu schiet op doel. Frąckowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 3:0

30e minuut.
Łubkowski is nu in balbezit. Zeeman onderschept slim de pass. Zeeman passt de bal met de wreef. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 4:0

34e minuut.
Momuntjuk onderschept slim de pass. Zeeman is nu in balbezit. Zeeman probeert naar een medespeler te passen. Costescu is nu in balbezit. Costescu draait met de bal, schiet en ... Frąckowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio passt de bal met de wreef. Mazurek rent richting de bal. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 5:0

45e minuut.
Kawecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 29%, Wierne Młoty 71%.
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 5:0

46e minuut.
Łubkowski is nu in balbezit. Mazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurek passt de bal zonder na te denken. Leczyński rent richting de bal. Leczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Inworp. Borrell Iglesias met de inworp. Zeeman probeert naar een medespeler te passen. Mazurek rent richting de bal. Mazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Medina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zeeman de bal. Zeeman geeft de bal voor. Leczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frąckowiak met een harde bal richting middenveld. Zeeman speelt de bal door. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 6:0

73e minuut.
Mazurek is nu in balbezit. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczyński passt de bal met de wreef. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu draait met de bal, schiet en ... Frąckowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Łubkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smoleń komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Chrabąszcz kan de bal niet met de borst controleren. Zeeman geeft de bal voor. Costescu rent richting de bal. Costescu haalt uit met een fantastische trap. Frąckowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 46%, Wierne Młoty 54%.
FC Legia Warszawa - Wierne Młoty 7:0