Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Pytony Wilczak Bydgoszcz
Normal Tactiek flet
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 47
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


11e minuut.
Abramovic passt de bal zonder na te denken. Gałek rent richting de bal. Gałek passt de bal in één keer door. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:1

18e minuut.
Donkov is nu in balbezit. Donkov speelt de bal door. González Aller is nu in balbezit. González Aller haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:2

21e minuut.
Kożuchowski rent richting de bal. Gałek is nu in balbezit. Gałek passt de bal zonder na te denken. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic haalt uit met een fantastische trap. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Struzik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:3

24e minuut.
Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov passt de bal zonder na te denken. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller is nu in balbezit. González Aller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Çullu met een sublieme pass. Gałek is nu in balbezit. Gałek probeert naar een medespeler te passen. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Abramovic speelt de bal door. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov passt de bal in één keer door. González Aller rent richting de bal. González Aller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Donkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is González Aller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Aller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Struzik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korthout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojdyga controleert de bal met de borst. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lefkowicz speelt de bal door. Çullu rent richting de bal. Çullu geeft een lange en hoge pass. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:4

42e minuut.
Kożuchowski geeft de bal voor. Inworp. Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Carnasoli rent richting de bal. Carnasoli geeft een lange en hoge pass. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic draait met de bal, schiet en ... Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:5

45e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski passt de bal met de wreef. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. González Aller is nu in balbezit. González Aller passt de bal in één keer door. Błażej bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 85%, Wilczak Bydgoszcz 15%.
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:5

50e minuut.
Lüssem passt de bal met de wreef. Korthout is nu in balbezit. Korthout passt de bal in één keer door. Oelschlägel is nu in balbezit. Oelschlägel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski geeft een hoge lob. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel passt de bal in één keer door. Korthout geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Donkov verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov passt de bal zonder na te denken. González Aller rent richting de bal. González Aller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Struzik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:6

64e minuut.
Gałek met de inworp. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski passt de bal zonder na te denken. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wojdyga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korthout met de inworp. González Aller rent richting de bal. González Aller schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Donkov rent richting de bal. Donkov passt de bal met de wreef. Abramovic rent richting de bal. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:7

75e minuut.
Górzyński kopt de bal weg. Donkov rent richting de bal. Donkov speelt de bal door. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szeluga is nu in balbezit. Korthout onderschept slim de pass. Korthout speelt de bal door. González Aller is nu in balbezit. González Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:8

88e minuut.
Lefkowicz rent richting de bal. González Aller verovert de bal door een tackle van achteren. González Aller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abramovic de bal. Abramovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 79%, Wilczak Bydgoszcz 21%.
Niepokorne Pytony - Wilczak Bydgoszcz 0:9