Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasterniki Tymbark FC miecho
Attack Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz geeft de bal voor. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brózda rent richting de bal. Brózda geeft de bal voor. Hawryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Mustafa rent richting de bal. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 1:0

27e minuut.
Tymejczyk geeft een lange en hoge pass. Puk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Mustafa de bal. Mustafa passt de bal in één keer door. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel. Masternak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasterniki Tymbark 66%, FC miecho 34%.
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 3:0

51e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski geeft de bal voor. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 3:1

59e minuut.
Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk probeert naar een medespeler te passen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chodynicki speelt de bal door. Jachowicz rent richting de bal. Jachowicz speelt de bal door. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasterniki Tymbark 68%, FC miecho 32%.
KS Pasterniki Tymbark - FC miecho 3:1