Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwarek Tarnowskie Góry Pl Football Club Lubasz
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Szadołowicz probeert de bal aan de voet te houden. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmigło moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Śmigło kan niet meer verder spelen. Śmiechowicz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Chorab rent richting de bal. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuśmierczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mieleszko geeft de bal voor. Inworp. Kogut met de inworp. Chorab bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Joachimowicz kopt de bal weg. Chorab bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotnis. Kotnis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Śmiechowicz rent richting de bal. Pieszek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szadołowicz. Szadołowicz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Krasiński speelt de bal door. Lizik speelt de bal door. Szadołowicz speelt de bal door. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwarek Tarnowskie Góry Pl 62%, Football Club Lubasz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gwarek Tarnowskie Góry Pl - Football Club Lubasz 0:0

57e minuut.
Wolanik passt de bal in één keer door. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński passt de bal in één keer door. Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Górek met een sublieme pass. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiechowicz speelt de bal door. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kogut probeert naar een medespeler te passen. Kotnis rent richting de bal. Chorab verovert de bal door een tackle van achteren. Lepa rent richting de bal. Lepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwarek Tarnowskie Góry Pl 57%, Football Club Lubasz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gwarek Tarnowskie Góry Pl - Football Club Lubasz 0:0