Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zakopane Hormar
Winter Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitoy met een snelle inworp. Üçköy rent richting de bal. Üçköy geeft een hoge lob. Molenaar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 1:0

12e minuut.
Nordeide geeft de bal voor. Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moromete is nu in balbezit. Moromete draait met de bal, schiet en ... Czułada probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Der Ohanessian kopt de bal weg. Popek is nu in balbezit. Moromete onderschept slim de pass. Klungelig pakt Moromete de bal. Moromete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordeide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üçköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy rent richting de bal. Üçköy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordeide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitoy geeft de bal voor. Molenaar is nu in balbezit. Molenaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Üçköy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçköy passt de bal zonder na te denken. Pitoy rent richting de bal. Pitoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 2:0

23e minuut.
Nordeide is nu in balbezit. Nordeide geeft een lange en hoge pass. Popek kopt de bal weg. Molenaar is nu in balbezit. Molenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Molenaar kopt de bal weg. Czułada heeft problemen om de bal te vangen. Moromete is nu in balbezit. Moromete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 3:0

28e minuut.
B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth geeft een hoge lob. Moromete rent richting de bal. Moromete haalt uit met een fantastische trap. Derda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 4:0

30e minuut.
Nordeide rent richting de bal. Nordeide passt de bal zonder na te denken. Pitoy speelt de bal door. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 5:0

32e minuut.
Molenaar probeert naar een medespeler te passen. Nordeide rent richting de bal. Matusewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nordeide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nordeide met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pitoy geeft de bal voor. Moromete is nu in balbezit. Üçköy met een sublieme pass. Molenaar rent richting de bal. Molenaar schiet op doel. Derda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bądos heeft problemen om de bal te vangen. Moromete is nu in balbezit. Molenaar is nu in balbezit. Molenaar schiet op doel. Derda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 6:0

36e minuut.
Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garboś zijn tegenspeler op de grond. Garboś krijgt een gele kaart. B. Tóth raakt geblesseerd tijdens het duel. Üçköy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Molenaar heeft problemen om de bal te vangen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 7:0

42e minuut.
Pitoy verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoy probeert naar een medespeler te passen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete schiet op doel. Derda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zakopane 22%, Hormar 78%.
FC Zakopane - Hormar 8:0

51e minuut.
Moromete probeert naar een medespeler te passen. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian passt de bal met de wreef. Molenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molenaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nordeide speelt de bal door. Leśnodorski rent richting de bal. Molenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Molenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 9:0

55e minuut.
Matusewicz met een sublieme pass. Żuławnik is nu in balbezit. Molenaar begaat een overtreding. Molenaar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Żuławnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matusewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pitoy kopt de bal weg. Der Ohanessian geeft een lange en hoge pass. Moromete rent richting de bal. Moromete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derda met een harde bal richting middenveld. Inworp. Der Ohanessian met een snelle inworp. Üçköy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Üçköy onderschept slim de pass. Üçköy probeert naar een medespeler te passen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete schiet op doel. Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derda trapt de bal weg. Üçköy kopt de bal weg. Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moromete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordeide met een snelle inworp. Garboś is nu in balbezit. Der Ohanessian onderschept slim de pass. Der Ohanessian geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 10:0

71e minuut.
Czułada heeft problemen om de bal te vangen. Moromete onderschept slim de pass. Molenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Molenaar schiet op doel. Derda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 11:0

73e minuut.
Bądos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Ohanessian is nu in balbezit. Der Ohanessian geeft de bal voor. Derda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Üçköy rent richting de bal. Üçköy speelt de bal door. Molenaar is nu in balbezit. Daar is Molenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Derda trapt de bal weg van het doel. Der Ohanessian kopt de bal weg. Moromete is nu in balbezit. Moromete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Miemiec is nu in balbezit. Miemiec probeert naar een medespeler te passen. Matusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Molenaar is nu in balbezit. Molenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Derda trapt de bal weg van het doel. Matusewicz controleert de bal met de borst. Nordeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordeide geeft een hoge lob. Moromete krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zakopane - Hormar 12:0

85e minuut.
Phước Thiện onderschept slim de pass. Phước Thiện probeert naar een medespeler te passen. Üçköy met een sublieme pass. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Derda trapt de bal weg. Üçköy kopt de bal weg. Daar is Matusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zakopane 10%, Hormar 90%.
FC Zakopane - Hormar 12:0