Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siwy Bajerant Malešice FK
Normal Tactiek nowa3
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Policht kopt de bal weg. Skakanka heeft problemen om de bal te vangen. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ... Jarzembowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jędrzejewski kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Skakanka speelt de bal door. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap. Jarzembowski bokst de bal weg.

16e minuut.
Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański passt de bal met de wreef. Colombini controleert de bal met de borst. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Policht geeft een lange en hoge pass. Daar is Klonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert met een sublieme pass. Bruzda is nu in balbezit. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Colombini verovert de bal door een tackle van achteren. Colombini passt de bal met de wreef. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 65%, Malešice FK 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siwy Bajerant - Malešice FK 0:0

48e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Colombini onderschept slim de pass. Colombini speelt de bal door. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Weiher met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitręga. Mitręga krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Szamocki met de inworp. Menéndez Candela heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez Candela passt de bal in één keer door. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wasilkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szamocki passt de bal in één keer door. Menéndez Candela rent richting de bal. Menéndez Candela passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 67%, Malešice FK 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siwy Bajerant - Malešice FK 0:0