Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Turowo Siwy Bajerant
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Banaszak rent richting de bal. Chwalibogowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lotzwik. Lotzwik krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Szadołowicz is nu in balbezit. Bryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszak rent richting de bal. Banaszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Turowo - Siwy Bajerant 1:0

11e minuut.
Lotzwik rent richting de bal. Lotzwik passt de bal in één keer door. Szadołowicz speelt de bal door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sałek trapt de bal weg van het doel. Banaszak kopt de bal weg. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jarzembowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Klimczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszak is nu in balbezit. Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Turowo 46%, Siwy Bajerant 54%.
WKS Turowo - Siwy Bajerant 1:0

52e minuut.
Bryjak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lotzwik de bal. Lotzwik met een sublieme pass. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Turowo - Siwy Bajerant 2:0

60e minuut.
Fonfara probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szadołowicz neemt de hoekschop. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Turowo - Siwy Bajerant 3:0

79e minuut.
Syroka is nu in balbezit. Syroka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bielicki de bal onder controle te krijgen. Banaszak is nu in balbezit. Banaszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Turowo 28%, Siwy Bajerant 72%.
WKS Turowo - Siwy Bajerant 3:0