Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NieMaLipy C.F. Wielkie Czasomierze
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Albański met een harde bal richting middenveld. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko passt de bal zonder na te denken. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kędzierski met de inworp. Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Adamczak probeert de bal aan de voet te houden. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cackowski met de inworp. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata geeft een lange en hoge pass. Halicki is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Markowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NieMaLipy C.F. - Wielkie Czasomierze 0:1

42e minuut.
Kędzierski passt de bal met de wreef. Albański rent richting de bal. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. Szwed haalt uit met een fantastische trap. Mularski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NieMaLipy C.F. - Wielkie Czasomierze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 55%, Wielkie Czasomierze 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NieMaLipy C.F. - Wielkie Czasomierze 1:1

57e minuut.
Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak passt de bal in één keer door. Szwed rent richting de bal. Szwed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NieMaLipy C.F. 49%, Wielkie Czasomierze 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NieMaLipy C.F. - Wielkie Czasomierze 1:1