Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dragons Orkan Puck
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek geeft de bal voor. Klungelig pakt Klon de bal. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bruges is nu in balbezit. Bruges passt de bal in één keer door. Avram rent richting de bal. Avram draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pacholczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:1

17e minuut.
Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Avram rent richting de bal. Avram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Radacz kopt de bal weg. Daar is Pacholczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram rent richting de bal. Avram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:2

25e minuut.
Shumana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miodopolski de bal. Avram onderschept slim de pass. Avram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:3

26e minuut.
Bruges met de inworp. Miodopolski probeert de bal met de borst te controleren. Avram probeert naar een medespeler te passen. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Avram onderschept slim de pass. Avram passt de bal met de wreef. Pacholczyk is nu in balbezit. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Inotlewski de bal onder controle te krijgen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel. Kurdek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:4

32e minuut.
Sadecki met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Răileanu onderschept slim de pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:5

43e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Chudzio kopt de bal weg. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram haalt uit met een fantastische trap. Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 85%, Orkan Puck 15%.
Fc Dragons - Orkan Puck 0:6

49e minuut.
Pacholczyk kopt de bal weg. Inworp. Shumana met de inworp. Avram is nu in balbezit. Avram geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Miodopolski is nu in balbezit. Avram onderschept slim de pass. Avram passt de bal zonder na te denken. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Kurdek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio onderschept slim de pass. Chudzio geeft een hoge lob. Bruges rent richting de bal. Bruges geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram onderschept slim de pass. Avram speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kurdek met een harde bal richting middenveld. Bruges is nu in balbezit. Sadecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruges moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bruges kan niet meer verder spelen. Dalkiewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Oskierko rent richting de bal. Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholczyk is nu in balbezit. Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Avram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hervatek rent richting de bal. Hervatek passt de bal zonder na te denken. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 65%, Orkan Puck 35%.
Fc Dragons - Orkan Puck 0:6