Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0092
  • Stadion: wiskers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6793
wiskers Fc Hurtap Łęczyca
VV Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Jałocha passt de bal met de wreef. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo passt de bal zonder na te denken. Yalgı heeft problemen om de bal te vangen. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cegiełko met een harde bal richting middenveld. Dudnic kopt de bal weg. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mares rent richting de bal. Mares draait met de bal, schiet en ... Cegiełko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 1:0

8e minuut.
Mares onderschept slim de pass. Dudnic rent richting de bal. Dudnic passt de bal zonder na te denken. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 2:0

11e minuut.
Kawecki is nu in balbezit. Dudnic onderschept slim de pass. Dudnic geeft een hoge lob. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 3:0

19e minuut.
Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares speelt de bal door. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Klungelig pakt Yalgı de bal. Yalgı met een sublieme pass. Mares heeft problemen om de bal te vangen. Mares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cegiełko met een harde bal richting middenveld. Dudnic kopt de bal weg. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı draait met de bal, schiet en ... Cegiełko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 4:0

29e minuut.
Dudnic onderschept slim de pass. Dudnic speelt de bal door. Pingiewko is nu in balbezit. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 5:0

30e minuut.
Mares passt de bal zonder na te denken. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 6:0

33e minuut.
Cegiełko trapt de bal weg. Dudnic met een sublieme pass. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo geeft de bal voor. Yalgı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Campos Gallardo met de inworp. Dudnic rent richting de bal. Dudnic passt de bal in één keer door. Mares is nu in balbezit. Mares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Moszek rent richting de bal. Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yalgı is nu in balbezit. Yalgı passt de bal zonder na te denken. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko geeft de bal voor. Mares springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 7:0

39e minuut.
Dudnic passt de bal in één keer door. Yalgı met een sublieme pass. Mares rent richting de bal. Mares schiet op doel. Cegiełko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 8:0

42e minuut.
Jankowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pingiewko de bal. Pingiewko speelt de bal door. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 37%, Fc Hurtap Łęczyca 63%.
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 9:0

47e minuut.
Pingiewko heeft problemen om de bal te vangen. Moszek is nu in balbezit. Baggio is nu in balbezit. Moszek onderschept slim de pass. Moszek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Jankowicz onderschept slim de pass. Mares onderschept slim de pass. Dudnic speelt de bal door. Klungelig pakt Yalgı de bal. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Cegiełko trapt de bal weg van het doel. Dudnic kopt de bal weg. Yalgı rent richting de bal. Yalgı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Pingiewko met een snelle inworp. Dudnic speelt de bal door. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 10:0

64e minuut.
Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo geeft een hoge lob. Swawola rent richting de bal. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 11:0

66e minuut.
Baggio met een sublieme pass. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pingiewko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Reguero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Csáki rent richting de bal. Csáki geeft de bal voor. Kawecki kopt de bal weg. Daar is Mares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yalgı geeft een hoge lob. Mares is nu in balbezit. Mares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Głodowski de bal onder controle te krijgen. Cegiełko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 12:0

80e minuut.
Jankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jankowicz zijn tegenspeler op de grond. Jankowicz krijgt een gele kaart. Campos Gallardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csáki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yalgı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 13:0

80e minuut.
Jaroszuk speelt de bal door. Wilk heeft problemen om de bal te vangen. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Csáki passt de bal met de wreef. Dudnic is nu in balbezit. Dudnic passt de bal zonder na te denken. Mares rent richting de bal. Mares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cegiełko met een harde bal richting middenveld. Dudnic kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawecki de bal. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Cegiełko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 15%, Fc Hurtap Łęczyca 85%.
wiskers - Fc Hurtap Łęczyca 13:0