Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuxMachina Huragan Bidony
PLAY NOW Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Magro kan de bal niet met de borst controleren. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro begaat een overtreding. Magro krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Francuz is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Baltariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemenes rent richting de bal. Francuz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Francuz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Francuz rent richting de bal. Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal met de wreef. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Habas bokst de bal weg.

41e minuut.
Francuz passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Magro passt de bal in één keer door. Schneider rent richting de bal. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Huragan Bidony 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 44%, Huragan Bidony 56%.
LuxMachina - Huragan Bidony 1:0

52e minuut.
Chimov geeft de bal voor. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Schneider de bal. Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Huragan Bidony 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Francuz de bal. Baltariu onderschept slim de pass. Baltariu met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Huragan Bidony 3:0

74e minuut.
Kaiser heeft problemen om de bal te vangen. Eliaszewicz rent richting de bal. Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Francuz de bal. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes rent richting de bal. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Huragan Bidony 4:0

86e minuut.
Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider rent richting de bal. Główczyk onderschept slim de pass. Magro onderschept slim de pass. Magro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 39%, Huragan Bidony 61%.
LuxMachina - Huragan Bidony 4:0