Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paralotniarze Jeszcze Wygramy
Normal Tactiek ofenzja
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Batistuta verovert de bal door een tackle van achteren. Batistuta geeft de bal voor. Lerman rent richting de bal. Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kochík passt de bal met de wreef. Betancourt rent richting de bal. van Hoye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hoye krijgt een gele kaart. Betancourt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kochík neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 57%, Jeszcze Wygramy 43%.
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:0

49e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. González Albiol begaat een overtreding. Voichin raakt geblesseerd tijdens het duel. Voichin wilt de vrije trap nemen. Daar is Fuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoca bokst de bal weg. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pipoca met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Voichin rent richting de bal. Voichin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
González Albiol geeft de bal voor. Betancourt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batistuta. Batistuta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Lerman is nu in balbezit. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor. Theodorou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:1

62e minuut.
Doeltrap. Chiriani komt het veld opgelopen. Tutacak komt het veld opgelopen. Sredanović komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Badertscher geeft de bal voor. Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas is nu in balbezit. Tutacak onderschept slim de pass. Tutacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:2

64e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito geeft een hoge lob. Wrona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:3

67e minuut.
Angelillis is nu in balbezit. Angelillis geeft een hoge lob. Buitenspel voor Rusanowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Chiriani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tutacak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
González Albiol is nu in balbezit. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:4

76e minuut.
Tutacak rent richting de bal. Tutacak haalt uit met een fantastische trap. Pipoca speelt de bal door. Sredanović rent richting de bal. Sredanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutacak rent richting de bal. Tutacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:5

87e minuut.
Kochík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriani verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Tutacak rent richting de bal. Tutacak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 78%, Jeszcze Wygramy 22%.
Paralotniarze - Jeszcze Wygramy 1:5