Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piranie Mirów FC WKS Koemi
Attack Tactiek mine
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Klungelig pakt Masolo de bal. Wołodyjowski rent richting de bal. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski speelt de bal door. Siaperas probeert naar een medespeler te passen. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:1

26e minuut.
Jędraszek geeft de bal voor. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski geeft een lange en hoge pass. Masolo rent richting de bal. Masolo draait met de bal, schiet en ... Zechlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Fino de bal onder controle te krijgen. Bogieł begaat een overtreding. Fino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fino met een snel genomen vrije trap. Masolo heeft problemen om de bal te vangen. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:2

31e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal in één keer door. Fino probeert naar een medespeler te passen. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Zechlin trapt de bal weg. Daar is Gos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masolo is nu in balbezit. Masolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babinowski trapt de bal weg. Fino kopt de bal weg. Masolo is nu in balbezit. Masolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:3

39e minuut.
Stupia is nu in balbezit. Stupia heeft problemen om de bal te vangen. Stupia geeft een lange en hoge pass. Masolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:4

41e minuut.
Masolo rent richting de bal. Masolo speelt de bal door. Siaperas probeert naar een medespeler te passen. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masolo rent richting de bal. Masolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranie Mirów FC 78%, WKS Koemi 22%.
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:4

47e minuut.
Siaperas passt de bal zonder na te denken. Gos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stupia rent richting de bal. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Zechlin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masolo rent richting de bal. Masolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:5

49e minuut.
Măntăluţă passt de bal met de wreef. Fino heeft problemen om de bal te vangen. Fino speelt de bal door. Siaperas geeft een lange en hoge pass. Stupia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Masolo de bal. Chwiałkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Masolo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Masolo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Masolo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Stupia rent richting de bal. Stupia draait met de bal, schiet en ... Zechlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:6

53e minuut.
Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia schiet op doel. Zechlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Polok is nu in balbezit. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski passt de bal in één keer door. Stupia is nu in balbezit. Stupia draait met de bal, schiet en ... Zechlin bokst de bal weg. Stupia rent richting de bal. Stupia draait met de bal, schiet en ... Zechlin bokst de bal weg.

68e minuut.
Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Stupia rent richting de bal. Daar is Stupia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Zechlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:7

76e minuut.
Inworp. Jaworucki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gos geeft de bal voor. Odrwąż is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wójciak neemt de hoekschop. Kotwicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lastra trapt de bal weg van het doel. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki schiet op doel. Zechlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:8

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Półtorak komt het veld opgelopen. Siaperas met een snelle inworp. Fino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Siaperas probeert naar een medespeler te passen. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polok krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Doeltrap. Babinowski trapt de bal weg van het doel. Półtorak kopt de bal weg. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranie Mirów FC 70%, WKS Koemi 30%.
Piranie Mirów FC - WKS Koemi 0:9