Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detern FC Modrzewianka Dziekanowice
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Latoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Való met een snelle inworp. Magnone rent richting de bal. Magnone geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Latoń rent richting de bal. Latoń geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pyziak de bal onder controle te krijgen. Stanojević rent richting de bal. Stanojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kreynes geeft een lange en hoge pass. Stanojević rent richting de bal. Pyziak rent richting de bal. Stanojević verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak geeft de bal voor. Kreynes kopt de bal weg. Stanojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:1

23e minuut.
Wolik rent richting de bal. Stanojević verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojević met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ... Rokosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:2

24e minuut.
Stanojević verovert de bal door een tackle van achteren. Való is nu in balbezit. Stanojević rent richting de bal. Stanojević schiet op doel. Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:3

35e minuut.
Wolik speelt de bal door. Arano heeft problemen om de bal te vangen. Arano passt de bal zonder na te denken. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Herbasch trapt de bal weg van het doel. Kreynes kopt de bal weg. Stanojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Latoń rent richting de bal. Magnone verovert de bal door een tackle van achteren. Magnone geeft de bal voor. Stanojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arano kopt de bal weg. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Való heeft problemen om de bal te vangen. Való schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rokosza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rokosza met een sublieme pass. Zakrzewski is nu in balbezit. Márquez speelt de bal door. Kaleta rent richting de bal. Kaleta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 72%, Modrzewianka Dziekanowice 28%.
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:3

56e minuut.
Brčelić kopt de bal weg. Való probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latoń rent richting de bal. Való onderschept slim de pass. Való haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Való is nu in balbezit. Stanojević rent richting de bal. Való is nu in balbezit. Stanojević rent richting de bal. Stanojević haalt uit met een fantastische trap. Rokosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:4

67e minuut.
Kreynes rent richting de bal. Való is nu in balbezit. Való passt de bal zonder na te denken. Stanojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojević schiet op doel. Rokosza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanojević de bal. Való rent richting de bal. Stanojević rent richting de bal. Stanojević draait met de bal, schiet en ... Rokosza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:5

72e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal in één keer door. Ofir geeft een hoge lob. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kreynes kopt de bal weg. Klungelig pakt Pyziak de bal. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:6

86e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Való is nu in balbezit. Radziejowski is nu in balbezit. Stanojević onderschept slim de pass. Stanojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kreynes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Való de bal onder controle te krijgen. Pazurek rent richting de bal. Való onderschept slim de pass. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:7

89e minuut.
Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes passt de bal in één keer door. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 74%, Modrzewianka Dziekanowice 26%.
Detern FC - Modrzewianka Dziekanowice 0:8