Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS.Zawodzie KS Kopcie
Moje Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Tosolino verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski is nu in balbezit. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel. Nawrocik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 1:0

8e minuut.
Chada rent richting de bal. Vignazia verovert de bal door een tackle van achteren. Vignazia geeft de bal voor. Tosolino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 2:0

13e minuut.
Eeckhout geeft een hoge lob. Daar is Słowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ... Sowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 3:0

15e minuut.
Casangeli probeert naar een medespeler te passen. Pasik rent richting de bal. Pasik passt de bal met de wreef. Tosolino rent richting de bal. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pasik rent richting de bal. Pasik passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski speelt de bal door. Tosolino rent richting de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vignazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignazia passt de bal zonder na te denken. Pasik met een sublieme pass. Tosolino rent richting de bal. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 4:0

27e minuut.
Orpiszewski passt de bal in één keer door. Tosolino is nu in balbezit. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ... Nawrocik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Chada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignazia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tosolino de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vignazia is nu in balbezit. Vignazia speelt de bal door. Maldodevie speelt de bal door. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vignazia is nu in balbezit. Vignazia speelt de bal door. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 5:0

45e minuut.
Maldodevie passt de bal zonder na te denken. Pasik is nu in balbezit. Pasik passt de bal in één keer door. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 24%, KS Kopcie 76%.
KS.Zawodzie - KS Kopcie 5:0

46e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino geeft de bal voor. Pasik is nu in balbezit. Pasik schiet op doel. Nawrocik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasik is nu in balbezit. Pasik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Casangeli onderschept slim de pass. Casangeli met een sublieme pass. Vignazia speelt de bal door. Daar is Pasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignazia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Słowacki met de inworp. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vignazia zijn tegenspeler op de grond. Vignazia krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Orpiszewski is nu in balbezit. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 6:0

57e minuut.
Majkut met een snelle inworp. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szajewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szajewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Sørgård bokst de bal weg.

58e minuut.
Pasik passt de bal in één keer door. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 7:0

60e minuut.
Pasik is nu in balbezit. Pasik passt de bal in één keer door. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śpiewok de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maldodevie neemt de hoekschop. Klungelig pakt Vignazia de bal. Vignazia geeft een lange en hoge pass. Tosolino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maldodevie geeft de bal voor. Sowiński kan de bal niet met de borst controleren. Pasik is nu in balbezit. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 8:0

68e minuut.
Klungelig pakt Pasik de bal. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski passt de bal in één keer door. Tosolino rent richting de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tosolino rent richting de bal. Tosolino passt de bal zonder na te denken. Pasik rent richting de bal. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel. Nawrocik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 9:0

74e minuut.
Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 10:0

75e minuut.
Maldodevie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kretek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rempała geeft de bal voor. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski speelt de bal door. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 11:0

79e minuut.
Mardarás probeert naar een medespeler te passen. Kretek rent richting de bal. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Tosolino rent richting de bal. Tosolino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Śpiewok geeft een hoge lob. Vignazia rent richting de bal. Vignazia geeft de bal voor. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 12:0

82e minuut.
Mardarás met een sublieme pass. Kretek rent richting de bal. Kretek geeft de bal voor. Pasik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 13:0

87e minuut.
Casangeli met een sublieme pass. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Tosolino rent richting de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - KS Kopcie 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 28%, KS Kopcie 72%.
KS.Zawodzie - KS Kopcie 14:0