Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS Górnik Knurów RKS Radomsko 1979
2 Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 44
solid Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Nordberg kopt de bal weg. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina met een sublieme pass. Carne rent richting de bal. Carne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Foucher met een sublieme pass. Nordberg geeft een hoge lob. Sivek kan de bal niet met de borst controleren. Carne is nu in balbezit. Carne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nordberg geeft de bal voor. Sandrin kopt de bal weg. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carne schiet op doel. Dosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mingardi heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Sivek rent richting de bal. Sivek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen. Oprişan bokst de bal weg.

15e minuut.
Foucher kopt de bal weg. Sivek rent richting de bal. Sivek passt de bal in één keer door. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
de la Ballina heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mingardi de bal. Mingardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 1:0

28e minuut.
Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Sivek probeert naar een medespeler te passen. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 2:0

43e minuut.
de la Ballina kopt de bal weg. Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina schiet op doel. Dosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 43%, RKS Radomsko 1979 57%.
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 2:1

54e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Foucher onderschept slim de pass. Foucher geeft een hoge lob. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 2:2

55e minuut.
de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz speelt de bal door. Mingardi rent richting de bal. Mingardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg passt de bal in één keer door. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 2:3

67e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 3:3

67e minuut.
Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz passt de bal in één keer door. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Karpuzov probeert naar een medespeler te passen. Sivek probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki geeft de bal voor. Mingardi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 4:3

81e minuut.
Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Nordberg rent richting de bal. Nordberg speelt de bal door. Carne rent richting de bal. Carne haalt uit met een fantastische trap. Dosca bokst de bal weg.

83e minuut.
Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Mingardi heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz rent richting de bal. Mingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Sandrin onderschept slim de pass. Sandrin geeft een hoge lob. Mingardi kopt de bal weg. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 49%, RKS Radomsko 1979 51%.
MZKS Górnik Knurów - RKS Radomsko 1979 5:3