Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica FC Rogacze
18L Tactiek n1
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Veldman de bal. Veldman geeft een hoge lob. Szynalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bảo Long probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long geeft de bal voor. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Çayırçimen passt de bal met de wreef. Marmaras is nu in balbezit. Marmaras met een sublieme pass. Bresani is nu in balbezit. Bresani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Veldman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajda. Veldman raakt geblesseerd tijdens het duel. Marmaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Veldman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău geeft een lange en hoge pass. Caxaría maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fijarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Juc de bal. Juc speelt de bal door. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC Rogacze 0:1

32e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Veldman rent richting de bal. Veldman geeft een lange en hoge pass. Juc rent richting de bal. Juc geeft de bal voor. Pflaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk geeft de bal voor. Berbecel kopt de bal weg. Juc controleert de bal met de borst. Juc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Berbecel passt de bal zonder na te denken. Caxaría rent richting de bal. Fijarczyk is nu in balbezit. Caxaría verovert de bal door een tackle van achteren. Caxaría draait met de bal, schiet en ... Pflaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 74%, FC Rogacze 26%.
Benfika Izbica - FC Rogacze 0:1

51e minuut.
Veldman geeft de bal voor. Klungelig pakt Derwan de bal. Bảo Long geeft de bal voor. Caxaría rent richting de bal. Caxaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pflaum trapt de bal weg. Satılmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Fijarczyk de bal. Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veldman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână passt de bal met de wreef. Juc bereikt de bal nog maar net als eerste. Juc geeft een lange en hoge pass. Ţiclău krijgt zijn hoofd ertegen. Pflaum bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Złotnik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Derwan met een snelle inworp. Daar is Satılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satılmaz passt de bal in één keer door. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - FC Rogacze 1:1

83e minuut.
Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juc neemt de hoekschop. Caxaría kopt de bal weg. Pflaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Baimukhammedov geeft de bal voor. Berbecel kopt de bal weg. Juc is nu in balbezit. Juc geeft de bal voor. Ţiclău maakt een snoekduik en kopt de bal. Pflaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Caxaría is nu in balbezit. Caxaría haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarski probeert de bal aan de voet te houden. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC Rogacze 1:2

86e minuut.
Caxaría speelt de bal door. Juc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Juc de bal. Juc geeft een lange en hoge pass. Ţiclău springt en kopt de bal. Pflaum bokst de bal weg. Baimukhammedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC Rogacze 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 73%, FC Rogacze 27%.
Benfika Izbica - FC Rogacze 1:3