Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica FC Bielszowice
18L Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Szynalewski begaat een overtreding. Filipek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzienisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Staniek de bal. Fijarczyk rent richting de bal. Lorsen onderschept slim de pass. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Staniek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC Bielszowice 0:1

23e minuut.
Szynalewski probeert naar een medespeler te passen. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris passt de bal in één keer door. Bresani rent richting de bal. Bresani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seniuk geeft de bal voor. Staniek kopt de bal weg. Klungelig pakt Derwan de bal. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Paouris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzaklewski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skręt trapt de bal weg. Satılmaz kopt de bal weg. Bresani rent richting de bal. Bresani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 44%, FC Bielszowice 56%.
Benfika Izbica - FC Bielszowice 0:1

52e minuut.
Krzaklewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani is nu in balbezit. Bresani met een sublieme pass. Zyps bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyps draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz speelt de bal door. Zyps heeft problemen om de bal te vangen. Zyps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - FC Bielszowice 1:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szynalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feć geeft de bal voor. Daar is Bresani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresani draait met de bal, schiet en ... Skręt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt komt het veld opgelopen. Złotnik komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bajda onderschept slim de pass. Bajda geeft een hoge lob. Sztaba heeft problemen om de bal te vangen. Peryt rent richting de bal. Peryt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Krzaklewski probeert naar een medespeler te passen. Peryt is nu in balbezit. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik draait met de bal, schiet en ... Włoch probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bajda zal de hoekschop nemen. Peryt rent richting de bal. Peryt schiet op doel. Skręt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC Bielszowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 23%, FC Bielszowice 77%.
Benfika Izbica - FC Bielszowice 2:1