Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABCaaaaa Granbud
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten solide
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay geeft een lange en hoge pass. Daar is Skrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kranc met een harde bal richting middenveld. Stępiuk is nu in balbezit. Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Babiłło met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malczuk. Malczuk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay met een sublieme pass. Rzeski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bene rent richting de bal. Bene schiet op doel. Kranc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:1

18e minuut.
Korynt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Kranc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kılınçbay speelt de bal door. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rzeski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bene is nu in balbezit. Bene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:2

24e minuut.
Muzek onderschept slim de pass. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk geeft een lange en hoge pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Remmos speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft de bal voor. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Kranc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Estrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Józefiak komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rzeski kopt de bal weg. Klungelig pakt Choszowski de bal. Bene rent richting de bal. Bene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABCaaaaa 72%, Granbud 28%.
FC ABCaaaaa - Granbud 0:3

50e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski passt de bal zonder na te denken. Kılınçbay geeft de bal voor. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:4

55e minuut.
Józefiak met een sublieme pass. Stępiuk met een sublieme pass. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel. Kranc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Wańkowicz de bal. Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak passt de bal zonder na te denken. Bene rent richting de bal. Bene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:6

60e minuut.
Kranc trapt de bal weg. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wańkowicz. Wańkowicz krijgt een gele kaart. Stępiuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stępiuk met een snel genomen vrije trap. Józefiak rent richting de bal. Józefiak schiet op doel. Kranc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:7

64e minuut.
Remmos rent richting de bal. Remmos passt de bal met de wreef. Daar is Jānītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siladi bokst de bal weg.

65e minuut.
Pajda heeft problemen om de bal te vangen. Kılınçbay is nu in balbezit. Kılınçbay passt de bal zonder na te denken. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski passt de bal in één keer door. Józefiak is nu in balbezit. Bene is nu in balbezit. Bene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk passt de bal in één keer door. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Malczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Remmos neemt de hoekschop. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski passt de bal in één keer door. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Kranc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jānītis speelt de bal door. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak speelt de bal door. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:8

76e minuut.
Pajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak onderschept slim de pass. Rzeski met een sublieme pass. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Roszczyk probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stępiuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Roszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Remmos rent richting de bal. Remmos passt de bal zonder na te denken. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABCaaaaa - Granbud 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABCaaaaa 67%, Granbud 33%.
FC ABCaaaaa - Granbud 0:9