Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Wiatraki FC ABCaaaaa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Malczuk met een sublieme pass. Cubała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rempała. Rempała krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Roszczyk rent richting de bal. Wańkowicz is nu in balbezit. Roszczyk rent richting de bal. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rudawski geeft de bal voor. Daar is Skrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazalski rent richting de bal. Kazalski draait met de bal, schiet en ... Kranc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Wiatraki - FC ABCaaaaa 1:0

23e minuut.
Tomalczyk speelt de bal door. Kazalski heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt rent richting de bal. Weigelt haalt uit met een fantastische trap. Kranc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Wiatraki - FC ABCaaaaa 2:0

26e minuut.
Rempała geeft de bal voor. Weigelt rent richting de bal. Weigelt met een sublieme pass. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rempała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łacina de bal. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kranc met een harde bal richting middenveld. Roszczyk kopt de bal weg. Daar is Batorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Wiatraki - FC ABCaaaaa 2:1

42e minuut.
Bangis is nu in balbezit. Wańkowicz rent richting de bal. Bangis rent richting de bal. Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Wiatraki 44%, FC ABCaaaaa 56%.
CF Wiatraki - FC ABCaaaaa 2:1

66e minuut.
Batorowicz passt de bal zonder na te denken. Korynt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batorowicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Łacina rent richting de bal. Pesel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łacina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łacina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bangis rent richting de bal. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Wiatraki 54%, FC ABCaaaaa 46%.
CF Wiatraki - FC ABCaaaaa 2:1