Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DNX T1 Elblag Katevoo Ostrowiec Św.
Attack Tactiek ktw24
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Fernández Alonso is nu in balbezit. Fernández Alonso passt de bal zonder na te denken. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
bin Halim geeft de bal voor. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Alonso rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

6e minuut.
Strażak passt de bal met de wreef. Fernández Alonso rent richting de bal. bin Halim rent richting de bal. bin Halim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Audytor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szczyżek passt de bal met de wreef. Paliło probeert de bal aan de voet te houden. Guerra is nu in balbezit. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:2

11e minuut.
bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurc de bal. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Hołowczyc geeft een hoge lob. Guerra met een sublieme pass. Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Audytor rent richting de bal. Fernández Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Hołowczyc probeert naar een medespeler te passen. Guerra rent richting de bal. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Guerra de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paliło is nu in balbezit. bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim geeft een lange en hoge pass. Guerra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:3

22e minuut.
Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak met een sublieme pass. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski geeft een hoge lob. Rudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
bin Halim is nu in balbezit. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:4

27e minuut.
Szczyżek geeft een hoge lob. Guerra kan de bal niet met de borst controleren. Guerra speelt de bal door. Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szczyżek geeft een hoge lob. Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso geeft een hoge lob. Guerra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:5

31e minuut.
bin Halim speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. bin Halim rent richting de bal. bin Halim geeft de bal voor. Fernández Alonso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:6

33e minuut.
Szczyżek is nu in balbezit. Szczyżek passt de bal met de wreef. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Fernández Alonso is nu in balbezit. Fernández Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:7

35e minuut.
Rudzki met een harde bal richting middenveld. bin Halim kopt de bal weg. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Gwiazdowski trapt de bal weg. Hołowczyc kopt de bal weg. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:8

37e minuut.
Dragon speelt de bal door. Klungelig pakt Strażak de bal. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:9

39e minuut.
Fernández Alonso speelt de bal door. bin Halim heeft problemen om de bal te vangen. bin Halim speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:10

40e minuut.
Fernández Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alonso geeft een lange en hoge pass. Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:11

42e minuut.
Klungelig pakt Fernández Alonso de bal. Fernández Alonso speelt de bal door. Klungelig pakt Guerra de bal. Guerra schiet op doel. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:12

45e minuut.
Fernández Alonso rent richting de bal. Fernández Alonso passt de bal in één keer door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:13

45e minuut.
Nośka komt het veld opgelopen. Patyi komt het veld opgelopen. Grenda komt het veld opgelopen. Rudiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 71%, Katevoo Ostrowiec Św. 29%.
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:13

50e minuut.
Pieszko is nu in balbezit. Pieszko passt de bal met de wreef. Audytor is nu in balbezit. Patyi verovert de bal door een tackle van achteren. Patyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nośka kopt de bal weg. Patyi is nu in balbezit. bin Halim rent richting de bal. bin Halim geeft de bal voor. Grenda rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hołowczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Halim rent richting de bal. bin Halim geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hołowczyc passt de bal zonder na te denken. bin Halim rent richting de bal. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hołowczyc zal de hoekschop nemen. Grenda rent richting de bal. Paliło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Halim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:14

66e minuut.
Patyi passt de bal zonder na te denken. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. bin Halim kopt de bal weg. Patyi is nu in balbezit. Patyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hołowczyc kopt de bal weg. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim met een sublieme pass. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Patyi onderschept slim de pass. Patyi speelt de bal door. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
bin Halim is nu in balbezit. Patyi rent richting de bal. Patyi speelt de bal door. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Kabowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
bin Halim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim speelt de bal door. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski schiet op doel. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:15

87e minuut.
Masłowski met een sublieme pass. bin Halim rent richting de bal. bin Halim passt de bal in één keer door. Kabowski rent richting de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNX T1 Elblag 66%, Katevoo Ostrowiec Św. 34%.
DNX T1 Elblag - Katevoo Ostrowiec Św. 0:16