Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrołojący KS Lotnik Warszawa
oblawa Tactiek podstawaa
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 34.2
formidabel Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajković is nu in balbezit. Pajković passt de bal in één keer door. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cichoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Szczupak heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak geeft een lange en hoge pass. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Cichoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 1:0

7e minuut.
Mulik probeert naar een medespeler te passen. Bils rent richting de bal. Bils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bożyk onderschept slim de pass. Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak passt de bal in één keer door. Molęda rent richting de bal. Molęda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Molski passt de bal zonder na te denken. Pajković is nu in balbezit. Pajković geeft een hoge lob. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 2:0

21e minuut.
Molski rent richting de bal. Molski passt de bal in één keer door. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 3:0

22e minuut.
Bils probeert naar een medespeler te passen. Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 3:1

35e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak passt de bal in één keer door. Molęda rent richting de bal. Molęda schiet op doel. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 4:1

38e minuut.
Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 5:1

41e minuut.
Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński met een sublieme pass. Bożyk rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 43%, KS Lotnik Warszawa 57%.
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 5:1

47e minuut.
Cichoń trapt de bal weg. Pajković probeert de bal met de borst te controleren. Pajković geeft de bal voor. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Molski is nu in balbezit. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski verovert de bal door een tackle van achteren. Molski geeft een hoge lob. Molęda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 6:1

56e minuut.
Pajković probeert de bal aan de voet te houden. Lisowicz is nu in balbezit. Pajković begaat een overtreding. Lisowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gliszczyński wilt de vrije trap nemen. Kopaczewski bokst de bal weg. Bils springt en kopt de bal. Kopaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulik is nu in balbezit. Mulik schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak speelt de bal door. Molski speelt de bal door. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gliszczyński is nu in balbezit. Molski onderschept slim de pass. Molski geeft de bal voor. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Cichoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczupak zal de hoekschop nemen. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Cichoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Göröcs kopt de bal weg. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz rent richting de bal. Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pajković rent richting de bal. Pajković passt de bal in één keer door. Göröcs is nu in balbezit. Göröcs geeft een hoge lob. Molęda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 7:1

71e minuut.
Göröcs kan de bal niet met de borst controleren. Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik is nu in balbezit. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda draait met de bal, schiet en ... Cichoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kondoszek onderschept slim de pass. Kondoszek geeft de bal voor. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 8:1

80e minuut.
Bils is nu in balbezit. Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek geeft een hoge lob. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szczupak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczupak passt de bal in één keer door. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal met de wreef. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel. Kopaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 35%, KS Lotnik Warszawa 65%.
FC Ostrołojący - KS Lotnik Warszawa 8:2