Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lotnik Warszawa Górskie Piranie
podstawaa Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 18
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arriaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 1:0

7e minuut.
Muziek geeft een hoge lob. Inworp. Arriaga met een snelle inworp. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga speelt de bal door. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kutluer geeft de bal voor. Daar is Obraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft een hoge lob. Bils maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał passt de bal zonder na te denken. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arriaga geeft een lange en hoge pass. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu speelt de bal door. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Bulanda rent richting de bal. Huzior verovert de bal door een tackle van achteren. Huzior geeft een lange en hoge pass. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 2:0

22e minuut.
Celeban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzywy de bal. Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Bils draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Huzior verovert de bal door een tackle van achteren. Huzior passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bils de bal. Bils schiet op doel. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Ślifirczyk met een harde bal richting middenveld. Huzior kopt de bal weg. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Trojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 3:0

27e minuut.
Chryplewski is nu in balbezit. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał passt de bal in één keer door. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Vornicu met een sublieme pass. Daar is Ślifirczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils rent richting de bal. Bils draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chryplewski is nu in balbezit. Chryplewski passt de bal met de wreef. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 4:0

35e minuut.
Kutluer probeert de bal met de borst te controleren. Arriaga met een sublieme pass. Rachwał is nu in balbezit. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 14%, Górskie Piranie 86%.
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 4:0

47e minuut.
Kutluer met een sublieme pass. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał speelt de bal door. Bils rent richting de bal. Bils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 5:0

51e minuut.
Rachwał kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczmarski de bal. Bils onderschept slim de pass. Bils haalt uit met een fantastische trap. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 6:0

53e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 7:0

56e minuut.
Arriaga passt de bal zonder na te denken. Huzior is nu in balbezit. Huzior geeft een hoge lob. Bils krijgt zijn hoofd ertegen. Ślifirczyk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 8:0

57e minuut.
Bień rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 9:0

58e minuut.
Järvelaid geeft de bal voor. Bils probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Trojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 10:0

63e minuut.
Järvelaid geeft een hoge lob. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał onderschept slim de pass. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 11:0

70e minuut.
Rachwał met een sublieme pass. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu passt de bal met de wreef. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stanisławczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk geeft een hoge lob. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft de bal voor. Bils maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Trojan probeert naar een medespeler te passen. Järvelaid kopt de bal weg. Bils rent richting de bal. Bils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Arriaga geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arriaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bils springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bils schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ślifirczyk de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arriaga zal de hoekschop nemen. Bils springt en kopt de bal. Trojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Stanisławczyk geeft een lange en hoge pass. Rachwał is nu in balbezit. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Kutluer is nu in balbezit. Kutluer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 12:0

89e minuut.
Muziek rent richting de bal. Rachwał verovert de bal door een tackle van achteren. Rachwał probeert naar een medespeler te passen. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 12%, Górskie Piranie 88%.
KS Lotnik Warszawa - Górskie Piranie 13:0