Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToNieNasi Husaria Pruszków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Rybiałek geeft de bal voor. Truchanowski probeert de bal aan de voet te houden. Jaroń rent richting de bal. Urbański verovert de bal door een tackle van achteren. Urbański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kwasigroch met een sublieme pass. Klungelig pakt Rybiałek de bal. Met opzet legt Pyziak zijn tegenspeler op de grond. Pyziak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Kwasigroch de bal. Pyziak rent richting de bal. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 63%, Husaria Pruszków 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ToNieNasi - Husaria Pruszków 0:0

61e minuut.
Zamieniecki geeft een hoge lob. Placek kopt de bal weg. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToNieNasi - Husaria Pruszków 0:1

65e minuut.
Niemyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak rent richting de bal. Niemyski is nu in balbezit. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rybiałek onderschept slim de pass. Rybiałek passt de bal in één keer door. Bula rent richting de bal. Bula haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch onderschept slim de pass. Rduch passt de bal met de wreef. Niemyski is nu in balbezit. Niemyski schiet op doel. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwasigroch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToNieNasi 69%, Husaria Pruszków 31%.
ToNieNasi - Husaria Pruszków 0:1