Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantys Łódź juventus 1984
Normal Tactiek juve
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Bøgvad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rafael. Rafael krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Świątek geeft een hoge lob. Varteresyan kopt de bal weg. Delura heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Semeraro passt de bal zonder na te denken. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan geeft een lange en hoge pass. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... den Bosscher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bogran verovert de bal door een tackle van achteren. Bogran probeert naar een medespeler te passen. Rafael kan de bal niet met de borst controleren. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran begaat een overtreding. Sermak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Štrba de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
den Bosscher trapt de bal weg van het doel. Omorčin kopt de bal weg. Klungelig pakt Fydrych de bal. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Brokułowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Świątek geeft een lange en hoge pass. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan is nu in balbezit. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - juventus 1984 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Bøgvad de bal. Cabelo is nu in balbezit. Met opzet legt Varteresyan zijn tegenspeler op de grond. Varteresyan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bas onderschept slim de pass. Bas met een sublieme pass. Vəliyev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bøgvad de bal. Bøgvad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 54%, juventus 1984 46%.
Mantys Łódź - juventus 1984 1:0

51e minuut.
Sermak is nu in balbezit. Sermak passt de bal zonder na te denken. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan passt de bal met de wreef. Bas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szuprytowski passt de bal zonder na te denken. Sermak rent richting de bal. Sermak passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. den Bosscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sałek komt het veld opgelopen. Băşulescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Garţenştein geeft een lange en hoge pass. Omorčin kopt de bal weg. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Băşulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Varteresyan passt de bal zonder na te denken. Sałek rent richting de bal. Delura maakt een afschuwelijke overtreding. Delura krijgt een gele kaart. Sałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Varteresyan probeert de bal aan de voet te houden. Sałek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delura. Delura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varteresyan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 46%, juventus 1984 54%.
Mantys Łódź - juventus 1984 1:0