Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rwące Jogurty TKKF Jedność Grabownia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn verovert de bal door een tackle van achteren. Remiś met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Machowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murarczyk is nu in balbezit. Skirło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murarczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Jogurty - TKKF Jedność Grabownia 1:0

21e minuut.
Płotnikowski geeft de bal voor. Inworp. Gaudyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 51%, TKKF Jedność Grabownia 49%.
Rwące Jogurty - TKKF Jedność Grabownia 1:0

65e minuut.
Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka speelt de bal door. Nawotczyński rent richting de bal. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Korzeniowski met een harde bal richting middenveld. Murarczyk kopt de bal weg. Remiś heeft problemen om de bal te vangen. Gronek rent richting de bal. Gronek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skirło is nu in balbezit. Skirło geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burliga de bal. Burliga geeft een hoge lob. Halasz kopt de bal weg. Korzeniowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 51%, TKKF Jedność Grabownia 49%.
Rwące Jogurty - TKKF Jedność Grabownia 1:0