Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Huragan QuestGeo
Normal Tactiek Poczatek
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Henwood passt de bal zonder na te denken. Cwalina rent richting de bal. Cwalina probeert naar een medespeler te passen. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Radomski met een sublieme pass. Henwood is nu in balbezit. Henwood haalt uit met een fantastische trap. Cesarz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Rychter de bal. Henwood rent richting de bal. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood onderschept slim de pass. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:2

15e minuut.
Radomski onderschept slim de pass. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sőreg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeiger rent richting de bal. Zeiger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zeiger rent richting de bal. Dybowski speelt de bal door. Więcławski rent richting de bal. Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Radomski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kęsy de bal onder controle te krijgen. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood draait met de bal, schiet en ... Rubalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:3

20e minuut.
Rychter passt de bal zonder na te denken. Kęsy heeft problemen om de bal te vangen. Kęsy met een sublieme pass. Sőreg rent richting de bal. Sőreg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Giemzik passt de bal in één keer door. Boniecki is nu in balbezit. Wąsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wąsik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwalina met de inworp. Radomski is nu in balbezit. Radomski geeft een lange en hoge pass. Zeiger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Radomski speelt de bal door. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood passt de bal zonder na te denken. Zeiger rent richting de bal. Zeiger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:4

30e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski passt de bal zonder na te denken. Henwood rent richting de bal. Henwood schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sőreg is nu in balbezit. Sőreg passt de bal in één keer door. Zeiger rent richting de bal. Zeiger draait met de bal, schiet en ... Rubalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:5

41e minuut.
Giemzik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sőreg met een snelle inworp. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sőreg passt de bal in één keer door. Henwood is nu in balbezit. Kęsy rent richting de bal. Henwood onderschept slim de pass. Henwood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:6

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marichkov komt het veld opgelopen. Jabá komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Huragan 85%, QuestGeo 15%.
Huragan Huragan - QuestGeo 0:6

49e minuut.
Cwalina geeft een hoge lob. Sőreg kopt de bal weg. Klungelig pakt Cesarz de bal. Zeiger rent richting de bal. Zeiger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dybowski passt de bal zonder na te denken. Smolarski is nu in balbezit. Radomski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radomski krijgt een gele kaart. Smolarski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Smolarski kan niet meer verder spelen. Muchomorski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cwalina passt de bal met de wreef. Kęsy is nu in balbezit. Henwood verovert de bal door een tackle van achteren. Henwood draait met de bal, schiet en ... Rubalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:7

61e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Henwood onderschept slim de pass. Henwood passt de bal in één keer door. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Müller komt het veld opgelopen. Wadyl komt het veld opgelopen. Dambach komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wadyl onderschept slim de pass. Wadyl geeft de bal voor. Klungelig pakt Kęsy de bal. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood schiet op doel. Rubalewski bokst de bal weg.

74e minuut.
Rychter is nu in balbezit. Listewski onderschept slim de pass. Listewski probeert naar een medespeler te passen. Dambach is nu in balbezit. Dambach schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:8

79e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl geeft de bal voor. Dambach rent richting de bal. Dambach draait met de bal, schiet en ... Rubalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dambach is nu in balbezit. Dambach draait met de bal, schiet en ... Rubalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Giemzik probeert de bal aan de voet te houden. Henwood rent richting de bal. Henwood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Huragan - QuestGeo 0:9

88e minuut.
Suliński probeert de bal met de borst te controleren. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach passt de bal met de wreef. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Rubalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Huragan 79%, QuestGeo 21%.
Huragan Huragan - QuestGeo 0:9