Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Team Fc Drzewce
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bryła passt de bal met de wreef. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Czysty schiet op doel. Gardynik kopt de bal weg. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kominek kopt de bal weg. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński rent richting de bal. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Spruch kopt de bal weg. Klungelig pakt Gucwiński de bal. Gucwiński probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Team - Fc Drzewce 0:1

27e minuut.
Kominek rent richting de bal. Czysty verovert de bal door een tackle van achteren. Czysty speelt de bal door. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk schiet op doel. Kuszniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kominek rent richting de bal. Czysty onderschept slim de pass. Czysty passt de bal zonder na te denken. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Team 70%, Fc Drzewce 30%.
Silesia Team - Fc Drzewce 0:1

64e minuut.
Linetty trapt de bal weg van het doel. Kukla is nu in balbezit. Kukla passt de bal in één keer door. Owczarski is nu in balbezit. Owczarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Spruch is nu in balbezit. Owczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarski schiet op doel. Odrowąż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silesia Team - Fc Drzewce 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Team 47%, Fc Drzewce 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Team - Fc Drzewce 1:1