Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amator Morena KS Wyry 06
Normal Tactiek nono
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner met een sublieme pass. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Ziel bokst de bal weg.

11e minuut.
Noe passt de bal zonder na te denken. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:1

13e minuut.
Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner passt de bal met de wreef. Bəxtiyarov probeert naar een medespeler te passen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szmidt is nu in balbezit. Bəxtiyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass. Echaverri maakt een snoekduik en kopt de bal. Ziel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Bəxtiyarov de bal. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Ziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:3

19e minuut.
Daar is Łydka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka passt de bal zonder na te denken. Szmidt rent richting de bal. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Ziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fuchtner verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchtner geeft de bal voor. Bəxtiyarov heeft problemen om de bal te vangen. Bəxtiyarov schiet op doel. Tutka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Echaverri is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Echaverri rent richting de bal. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel. Ziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:4

30e minuut.
Vahidov speelt de bal door. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe met een sublieme pass. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Fuchtner de bal. Fuchtner geeft de bal voor. Vahidov heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:6

33e minuut.
Seta geeft een lange en hoge pass. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Echaverri rent richting de bal. Echaverri schiet op doel. Ziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Tutka geeft een lange en hoge pass. Morffi kopt de bal weg. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa is nu in balbezit. D´costa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fuchtner rent richting de bal. Daar is Fuchtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri springt en kopt de bal. Ziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:7

41e minuut.
D´costa is nu in balbezit. D´costa probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov speelt de bal door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Echaverri kopt de bal weg. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:8

44e minuut.
Ludwiczak passt de bal zonder na te denken. Echaverri rent richting de bal. Echaverri passt de bal met de wreef. Vahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 77%, KS Wyry 06 23%.
Amator Morena - KS Wyry 06 0:9

48e minuut.
Daar is Polak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vahidov rent richting de bal. Vahidov geeft een lange en hoge pass. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:10

52e minuut.
Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:11

54e minuut.
Morffi onderschept slim de pass. Morffi geeft de bal voor. Echaverri is nu in balbezit. Klungelig pakt Echaverri de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:12

55e minuut.
Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łydka de bal. Łydka passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:13

58e minuut.
Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa passt de bal zonder na te denken. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:14

59e minuut.
Echaverri rent richting de bal. Bəxtiyarov speelt de bal door. Klungelig pakt Noe de bal. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziel met een sublieme pass. Fuchtner speelt de bal door. Bəxtiyarov rent richting de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:15

62e minuut.
Fuchtner speelt de bal door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vahidov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szamszon met een sublieme pass. Vahidov geeft een hoge lob. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:16

72e minuut.
D´costa met een sublieme pass. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
D´costa passt de bal in één keer door. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Noe is nu in balbezit. Dyoniziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radziwon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bəxtiyarov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Echaverri neemt zijn aanloop. Ziel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:17

78e minuut.
Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amator Morena - KS Wyry 06 0:18

82e minuut.
Szmidt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fuchtner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Noe geeft een hoge lob. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov onderschept slim de pass. Vahidov geeft een hoge lob. Echaverri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amator Morena 79%, KS Wyry 06 21%.
Amator Morena - KS Wyry 06 0:18