Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winner Topola Mała TeamGirl
topolanka Tactiek 4-1-2-1-2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.1 gemiddelde waardering 50
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Lemming passt de bal in één keer door. Burczyński heeft problemen om de bal te vangen. Burczyński speelt de bal door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalisz trapt de bal weg van het doel. Den Duts kopt de bal weg. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Guc geeft een hoge lob. Rareşoaica geeft de bal voor. Klungelig pakt Starszak de bal. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:1

8e minuut.
Hadi kopt de bal weg. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek probeert naar een medespeler te passen. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:2

10e minuut.
Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Romero zijn tegenspeler op de grond. Hadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wyrwa is nu in balbezit. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Kalisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Burczyński passt de bal met de wreef. Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal zonder na te denken. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Żurański kopt de bal weg. Daar is Starszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Kalisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:3

16e minuut.
Guc rent richting de bal. Burczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyński passt de bal in één keer door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Lemming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemming geeft de bal voor. Klungelig pakt Hanysek de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Kalisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:4

19e minuut.
Hanysek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Łużecki de bal onder controle te krijgen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Kalisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wasilewski kopt de bal weg. Żurański is nu in balbezit. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:5

21e minuut.
Burczyński heeft problemen om de bal te vangen. Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal zonder na te denken. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadi geeft een hoge lob. Daar is Łużecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lemming kopt de bal weg. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński passt de bal in één keer door. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Kalisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański met een sublieme pass. Crouzet heeft problemen om de bal te vangen. Crouzet geeft een hoge lob. Kalisz bokst de bal weg.

28e minuut.
Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadi geeft een lange en hoge pass. Starszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanysek de bal. Hanysek schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Den Duts rent richting de bal. Lemming rent richting de bal. Lemming met een sublieme pass. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Burczyński rent richting de bal. Burczyński passt de bal in één keer door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel. Kalisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Lemming is nu in balbezit. Lemming geeft een hoge lob. Hanysek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński is nu in balbezit. Żurański rent richting de bal. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński schiet op doel. Kalisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Kalisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Topola Mała 82%, TeamGirl 18%.
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:6

47e minuut.
Lemming heeft problemen om de bal te vangen. Lemming passt de bal in één keer door. Burczyński met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Kalisz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Starszak probeert de bal aan de voet te houden. Lemming is nu in balbezit. Lemming geeft een hoge lob. Kalisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Kalisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Łużecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński rent richting de bal. Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński onderschept slim de pass. Burczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc passt de bal in één keer door. Żurański speelt de bal door. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:7

61e minuut.
Łużecki met een snelle inworp. Lemming speelt de bal door. Starszak speelt de bal door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Burczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański speelt de bal door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanysek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hadi geeft de bal voor. Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal in één keer door. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crouzet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadi geeft een hoge lob. Burczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Buitenspel voor Konopski. Goede buitenspelval van de verdediging. Göçmez neemt vlug de vrije trap. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Kalisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:8

79e minuut.
Żurański met een sublieme pass. Lemming is nu in balbezit. Lemming probeert naar een medespeler te passen. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Guc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurański met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:9

88e minuut.
Hadi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żurański de bal. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:10

90e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Lemming kopt de bal weg. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński geeft de bal voor. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Topola Mała 85%, TeamGirl 15%.
Winner Topola Mała - TeamGirl 0:10