Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Dawson TLG Baltia Gdańsk
dddd Tactiek 532
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


8e minuut.
Bouvard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Herrler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrler probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 1:0

14e minuut.
Akyürek geeft de bal voor. Aszer rent richting de bal. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 2:0

16e minuut.
Nikiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler passt de bal zonder na te denken. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 3:0

21e minuut.
Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik probeert naar een medespeler te passen. Krzyżaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżaniak draait met de bal, schiet en ... Łaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pobóg met een sublieme pass. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau passt de bal in één keer door. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Moder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Nikiel met de inworp. Herrler speelt de bal door. Bouvard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

32e minuut.
Daar is Koźlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bucki heeft problemen om de bal te vangen. Herrler is nu in balbezit. Herrler passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. Moder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 4:0

39e minuut.
Herrler rent richting de bal. Herrler passt de bal met de wreef. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Gniza de bal. Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki geeft een hoge lob. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Dawson 28%, TLG Baltia Gdańsk 72%.
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 6:0

46e minuut.
Krzyżaniak is nu in balbezit. Szek onderschept slim de pass. Szek speelt de bal door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kłodkowski probeert naar een medespeler te passen. Semrau rent richting de bal. Semrau met een sublieme pass. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 7:0

53e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Herrler rent richting de bal. Herrler haalt uit met een fantastische trap. Moder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 8:0

54e minuut.
Pobóg probeert de bal aan de voet te houden. Bucki rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Herrler rent richting de bal. Herrler draait met de bal, schiet en ... Moder bokst de bal weg. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 9:0

62e minuut.
Klungelig pakt Szek de bal. Szek geeft een hoge lob. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Moder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Irrazabal onderschept slim de pass. Irrazabal met een sublieme pass. Bouvard speelt de bal door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. La Ling is nu in balbezit. La Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 10:0

76e minuut.
Herrler speelt de bal door. Daar is Semrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semrau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gniza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 11:0

78e minuut.
Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler passt de bal met de wreef. Semrau rent richting de bal. Semrau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kłodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłodkowski probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gniza de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kruczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrler probeert de bal met de borst te controleren. Herrler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gniza met een sublieme pass. Nikiel rent richting de bal. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. La Ling is nu in balbezit. La Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 12:0

83e minuut.
Nikiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrler rent richting de bal. Herrler speelt de bal door. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. Moder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kłodkowski is nu in balbezit. Kłodkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Aszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler passt de bal zonder na te denken. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Dawson 29%, TLG Baltia Gdańsk 71%.
Torcida Dawson - TLG Baltia Gdańsk 12:0