Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-03 20:07
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0162
  • Stadion: Promyk Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7134
Promyk Pyry 061
as Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Klungelig pakt Giermek de bal. Jarosz rent richting de bal. Jarosz speelt de bal door. Cuper is nu in balbezit. Cuper geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Żbikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żbikowski speelt de bal door. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giermek rent richting de bal. Rybski onderschept slim de pass. Rybski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek is nu in balbezit. Sales begaat een overtreding. Sales krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Giermek is nu in balbezit. Rybski verovert de bal door een tackle van achteren. Rybski met een sublieme pass. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap. Roter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Pyry 061 1:0

31e minuut.
Predenkiewicz geeft een hoge lob. Pobóg rent richting de bal. Pobóg met een sublieme pass. Nagiel rent richting de bal. Nagiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Joński geeft een hoge lob. Pieniążek kopt de bal weg. Daar is İbrahimbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybski rent richting de bal. Rybski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cuper onderschept slim de pass. Cuper speelt de bal door. İbrahimbəyov rent richting de bal. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 45%, Pyry 061 55%.
Promyk - Pyry 061 1:0

63e minuut.
İbrahimbəyov rent richting de bal. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov schiet op doel. Predenkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Predenkiewicz kopt de bal weg. Żbikowski rent richting de bal. Żbikowski speelt de bal door. Rybski rent richting de bal. Rybski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cuper rent richting de bal. Cuper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Predenkiewicz de bal. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Żbikowski geeft een lange en hoge pass. Rybski kopt de bal weg. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Predenkiewicz trapt de bal weg. Sales kopt de bal weg. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Pyry 061 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 43%, Pyry 061 57%.
Promyk - Pyry 061 2:0