Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23040
CSA Steaua 1947 Genialii
man city Tactiek nhh
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Daferner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas onderschept slim de pass. Karaperas geeft de bal voor. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:1

2e minuut.
Daferner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivera de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lutz rent richting de bal. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:2

4e minuut.
Zygarlicki geeft een lange en hoge pass. Fisher rent richting de bal. Fisher geeft een hoge lob. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. Zygarlicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher passt de bal in één keer door. Evangelista rent richting de bal. Evangelista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:3

9e minuut.
Fisher speelt de bal door. Wielgusiak met een sublieme pass. Lutz rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bartoszewski geeft een hoge lob. Dean speelt de bal door. Wielgusiak kopt de bal weg. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Konarzewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielgusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fisher geeft een hoge lob. Lutz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal zonder na te denken. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista schiet op doel. Dean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:4

16e minuut.
Rivera speelt de bal door. Daferner is nu in balbezit. Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een hoge lob. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fisher geeft een lange en hoge pass. Karaperas kopt de bal weg. Bartoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fisher rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher is nu in balbezit. Evangelista rent richting de bal. Evangelista schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wielgusiak met een sublieme pass. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista passt de bal met de wreef. Bartoszewski geeft de bal voor. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fisher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konarzewski de bal. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:5

25e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Lutz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:6

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielgusiak met een snelle inworp. Fisher geeft een hoge lob. Lutz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:7

30e minuut.
Wielgusiak met de inworp. Karaperas rent richting de bal. Konarzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konarzewski krijgt een gele kaart. Karaperas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaperas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dean bokst de bal weg. Karaperas speelt de bal door. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:8

31e minuut.
Rivera speelt de bal door. Daferner heeft problemen om de bal te vangen. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas geeft een hoge lob. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wielgusiak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Evangelista de bal. Evangelista geeft de bal voor. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wielgusiak geeft een lange en hoge pass. Lutz met een sublieme pass. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:9

36e minuut.
Fisher speelt de bal door. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista passt de bal in één keer door. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz draait met de bal, schiet en ... Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:10

38e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas onderschept slim de pass. Karaperas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaperas rent richting de bal. Karaperas draait met de bal, schiet en ... Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bartoszewski geeft de bal voor. Lutz springt en kopt de bal. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Evangelista heeft problemen om de bal te vangen. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wielgusiak geeft een hoge lob. Karaperas kopt de bal weg. Lutz is nu in balbezit. Lutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:11

42e minuut.
Wielgusiak met een snelle inworp. Fisher speelt de bal door. Barbadillo is nu in balbezit. Karaperas verovert de bal door een tackle van achteren. Karaperas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski met een sublieme pass. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 86%, Genialii 14%.
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:11

46e minuut.
Lutz met een sublieme pass. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Acevedo met een harde bal richting middenveld. Wielgusiak geeft de bal voor. Karaperas kopt de bal weg. Daar is Lutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wielgusiak onderschept slim de pass. Wielgusiak speelt de bal door. Daar is Karaperas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaperas geeft een lange en hoge pass. Lutz springt en kopt de bal. Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:12

55e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista schiet op doel. Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:13

56e minuut.
Bartoszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wielgusiak de bal. Fisher met een sublieme pass. Klungelig pakt Karaperas de bal. Karaperas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:14

59e minuut.
Bartoszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lutz de bal. Zygarlicki is nu in balbezit. Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:15

59e minuut.
Daferner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivera de bal. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista schiet op doel. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Dean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:16

61e minuut.
Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz is nu in balbezit. Lutz passt de bal zonder na te denken. Karaperas rent richting de bal. Karaperas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Szwoch met een sublieme pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Evangelista is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barbadillo kopt de bal weg. Bartoszewski met een sublieme pass. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista schiet op doel. Dean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:17

70e minuut.
Evangelista passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski met een sublieme pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz draait met de bal, schiet en ... Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:18

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielgusiak met een snelle inworp. Karaperas heeft problemen om de bal te vangen. Karaperas geeft de bal voor. Klungelig pakt Acevedo de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartoszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Evangelista krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Dean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:19

78e minuut.
Rivera speelt de bal door. Daferner heeft problemen om de bal te vangen. Karaperas rent richting de bal. Karaperas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista rent richting de bal. Lutz is nu in balbezit. Lutz haalt uit met een fantastische trap. Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bartoszewski geeft een hoge lob. Lutz kopt de bal weg. Karaperas rent richting de bal. Karaperas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:20

82e minuut.
Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista rent richting de bal. Lutz rent richting de bal. Lutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:21

83e minuut.
Więcławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcławski passt de bal zonder na te denken. Wielgusiak probeert naar een medespeler te passen. Karaperas rent richting de bal. Karaperas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Bartoszewski geeft de bal voor. Lutz springt en kopt de bal. Dean bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 84%, Genialii 16%.
CSA Steaua 1947 - Genialii 0:22