Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39254
viitorul 21 A.C.Oltenia
tare Tactiek 5D.2
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 10
67.3 gemiddelde waardering 66.1
outstanding Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Floarea kopt de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Luxemburgo geeft de bal voor. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Radmüller speelt de bal door. Šunjić geeft de bal voor. De los Ríos met een sublieme pass. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 1:0

12e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Madureira controleert de bal met de borst. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Suárez Rivas kopt de bal weg. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Radmüller geeft de bal voor. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Radmüller speelt de bal door. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas passt de bal in één keer door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nadaský kopt de bal weg. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Madureira zijn tegenspeler op de grond. Madureira krijgt een gele kaart. Villegas raakt geblesseerd tijdens het duel. Radmüller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosiewicz is nu in balbezit. Paal!

20e minuut.
Nadaský rent richting de bal. Nadaský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas geeft een hoge lob. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De los Ríos bokst de bal weg.

23e minuut.
Victoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biecke is nu in balbezit. Met opzet legt Suárez Rivas zijn tegenspeler op de grond. Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biecke komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Caldenteny rent richting de bal. Suárez Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny onderschept slim de pass. Caldenteny schiet op doel. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 2:0

43e minuut.
Chiacu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salomon de bal onder controle te krijgen. Jałyński rent richting de bal. Rosiewicz onderschept slim de pass. Rosiewicz schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 66%, A.C.Oltenia 34%.
viitorul 21 - A.C.Oltenia 2:0

55e minuut.
Dolha speelt de bal door. Klungelig pakt Luxemburgo de bal. Chiacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiacu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Radmüller passt de bal met de wreef. Madureira onderschept slim de pass. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Suárez Rivas rent richting de bal. Suárez Rivas geeft een hoge lob. Inworp. Victoor met de inworp. Biecke geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo geeft een hoge lob. Buitenspel voor Caldenteny. Goede buitenspelval van de verdediging. Angioli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rosiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tosun passt de bal in één keer door. Nadaský rent richting de bal. Nadaský geeft de bal voor. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nadaský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madureira is nu in balbezit. Villegas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villegas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo verovert de bal door een tackle van achteren. Luxemburgo geeft een lange en hoge pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een hoge lob. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jałyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biecke is nu in balbezit. Suárez Rivas rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ... Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 72%, A.C.Oltenia 28%.
viitorul 21 - A.C.Oltenia 3:0