Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: San Siro!!!
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42544
AC Milan!!! Extreme_Team
5212 bis Tactiek n-5131-m-s
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
32.2 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Puşcaşu onderschept slim de pass. Puşcaşu met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Matafirou heeft problemen om de bal te vangen. Matafirou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Puşcaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu passt de bal met de wreef. Puis rent richting de bal. Puis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Puis rent richting de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis is nu in balbezit. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matafirou is nu in balbezit. Czop is nu in balbezit. Matafirou onderschept slim de pass. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Matafirou rent richting de bal. Puis speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:1

20e minuut.
Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin passt de bal in één keer door. Bustei rent richting de bal. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:2

27e minuut.
Puşcaşu is nu in balbezit. Puşcaşu met een sublieme pass. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Puşcaşu is nu in balbezit. Puşcaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bustei de bal. Bustei passt de bal in één keer door. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sangaletti geeft de bal voor. Puis kopt de bal weg. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:3

37e minuut.
Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou geeft een lange en hoge pass. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Sangaletti de bal. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti begaat een overtreding. Sangaletti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Czop bereikt de bal nog maar net als eerste. Czop geeft een hoge lob. Çankırılılar kan de bal niet met de borst controleren. Puis onderschept slim de pass. Puis schiet op doel. Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 69%, Extreme_Team 31%.
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:3

46e minuut.
Puis met de inworp. Bustei rent richting de bal. Gânsac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gânsac krijgt een gele kaart. Bustei raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Bustei is nu in balbezit. Bustei probeert naar een medespeler te passen. Matafirou rent richting de bal. Matafirou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:4

50e minuut.
Puşcaşu rent richting de bal. Puşcaşu passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Neacşu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:5

60e minuut.
Puşcaşu heeft problemen om de bal te vangen. Puşcaşu geeft de bal voor. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:6

63e minuut.
Çankırılılar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puis met een snelle inworp. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Matafirou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:7

74e minuut.
Çankırılılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sangaletti is nu in balbezit. Kuska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuska krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sangaletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis geeft de bal voor. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:8

76e minuut.
Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu geeft een lange en hoge pass. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lin passt de bal zonder na te denken. Bustei rent richting de bal. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Neacşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lin probeert naar een medespeler te passen. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis passt de bal met de wreef. Matafirou rent richting de bal. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:9

89e minuut.
Bellocq passt de bal met de wreef. Lenormand met een sublieme pass. Bustei is nu in balbezit. Bustei geeft een lange en hoge pass. Matafirou maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 61%, Extreme_Team 39%.
AC Milan!!! - Extreme_Team 0:9