Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40859
Red Lions FC Rubin Kazan
asdfggh Tactiek Nancucheo
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.7 gemiddelde waardering 49
incredible Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Isling geeft een hoge lob. Moromete probeert de bal met de borst te controleren. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 1:0

5e minuut.
Świstak passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Olivato de bal onder controle te krijgen. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft de bal voor. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Anteljević is nu in balbezit. Anteljević passt de bal in één keer door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 2:0

10e minuut.
Świstak passt de bal zonder na te denken. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal in één keer door. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ... Skourtis bokst de bal weg.

11e minuut.
Chyliński geeft een hoge lob. Olivato kopt de bal weg. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft de bal voor. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Moromete probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 3:0

15e minuut.
Iancu met een sublieme pass. Radosny rent richting de bal. Radosny speelt de bal door. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Radosny met een sublieme pass. Moromete rent richting de bal. Olivato onderschept slim de pass. Olivato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny speelt de bal door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ... Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 4:0

23e minuut.
Daar is Olivato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato passt de bal in één keer door. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 5:0

23e minuut.
Marciniszyn is nu in balbezit. Marciniszyn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ioanin de bal. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Skourtis bokst de bal weg. Olivato is nu in balbezit. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 6:0

26e minuut.
Zaborkin onderschept slim de pass. Iancu is nu in balbezit. Iancu geeft een hoge lob. Isling rent richting de bal. Isling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Iancu met een sublieme pass. Daar is Radosny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosny geeft een hoge lob. Anteljević krijgt zijn hoofd ertegen. Skourtis bokst de bal weg. Klungelig pakt Ioanin de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Świstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling passt de bal met de wreef. Anteljević geeft de bal voor. Olivato springt en kopt de bal. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chyliński rent richting de bal. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Isling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kovriakovas onderschept slim de pass. Kovriakovas speelt de bal door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal in één keer door. Anteljević is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een hoge lob. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu geeft een hoge lob. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ustael kopt de bal weg. Dvornic is nu in balbezit. Iancu begaat een overtreding. Iancu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dvornic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ustael neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Krušlin probeert naar een medespeler te passen. Anteljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Olivato de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Anteljević passt de bal in één keer door. Moromete rent richting de bal. Isling onderschept slim de pass. Isling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Anteljević passt de bal in één keer door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Radosny de bal. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling rent richting de bal. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny heeft problemen om de bal te vangen. Radosny speelt de bal door. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 24%, Rubin Kazan 76%.
Red Lions FC - Rubin Kazan 6:0

46e minuut.
Kibarses komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Anteljević rent richting de bal. Daar is Isling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling draait met de bal, schiet en ... Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Chyliński speelt de bal door. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak geeft een lange en hoge pass. Kibarses springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 7:0

50e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Anteljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioanin. Anteljević raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chyliński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 8:0

51e minuut.
Inworp. Świstak met de inworp. Anteljević probeert naar een medespeler te passen. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kibarses passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radosny de bal. Radosny passt de bal met de wreef. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Daar is Radosny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosny met een sublieme pass. Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński speelt de bal door. Świstak rent richting de bal. Świstak geeft een lange en hoge pass. Kibarses krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael begaat een overtreding. Chyliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iancu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 9:0

65e minuut.
Codrea speelt de bal door. Ustael is nu in balbezit. Ustael passt de bal in één keer door. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krušlin trapt de bal weg van het doel. Radosny kopt de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Isling is nu in balbezit. Isling geeft de bal voor. Daar is Kibarses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Skourtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 10:0

79e minuut.
Isling onderschept slim de pass. Anteljević rent richting de bal. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Ţugurlan probeert de bal aan de voet te houden. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak passt de bal zonder na te denken. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 11:0

83e minuut.
Świstak speelt de bal door. Anteljević rent richting de bal. Anteljević met een sublieme pass. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Ţugurlan rent richting de bal. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling haalt uit met een fantastische trap. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Radosny geeft een lange en hoge pass. Kibarses springt en kopt de bal. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Rubin Kazan 12:0

88e minuut.
Świstak kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Isling stond buitenspel. Ţugurlan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic schiet op doel. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Anteljević passt de bal met de wreef. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak speelt de bal door. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 15%, Rubin Kazan 85%.
Red Lions FC - Rubin Kazan 12:0