Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA BT 98 RAZ
barca Tactiek 5*3*2*
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 56.6
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tsouras met een sublieme pass. Pełszyk rent richting de bal. Pełszyk geeft een lange en hoge pass. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzuk schiet op doel. Dvéri bokst de bal weg.

12e minuut.
Idoraş speelt de bal door. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Stręt geeft een hoge lob. May kan de bal niet met de borst controleren. Albuşel is nu in balbezit. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ranović geeft een lange en hoge pass. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris rent richting de bal. Fornaris geeft een lange en hoge pass. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pištec met een sublieme pass. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft de bal voor. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 1:0

23e minuut.
May raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krocan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt geeft een lange en hoge pass. Albuşel kopt de bal weg. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 2:0

26e minuut.
Pełszyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Czwonka de bal. Gmitrzuk rent richting de bal. Gmitrzuk haalt uit met een fantastische trap. Dvéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 2:1

28e minuut.
Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman geeft de bal voor. Baxşıyev rent richting de bal. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 3:1

29e minuut.
Amariei geeft een hoge lob. Baxşıyev heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel rent richting de bal. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 4:1

35e minuut.
Albuşel kan de bal niet met de borst controleren. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amariei de bal onder controle te krijgen. Pirela bokst de bal weg.

44e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş geeft een hoge lob. Daar is Ranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 44%, BT 98 RAZ 56%.
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 4:1

46e minuut.
Maćkowiak komt het veld opgelopen. Choony komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hagiu geeft een lange en hoge pass. Albuşel kopt de bal weg. Amariei is nu in balbezit. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Coman geeft een hoge lob. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ... Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Albuşel geeft een hoge lob. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baxşıyev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 5:1

63e minuut.
Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris passt de bal met de wreef. Roosjen is nu in balbezit. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie geeft een lange en hoge pass. Gmitrzuk is nu in balbezit. Gmitrzuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 5:2

65e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen speelt de bal door. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Rogacz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldinas geeft de bal voor. Albuşel kopt de bal weg. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ... Pirela bokst de bal weg.

80e minuut.
Maćkowiak geeft een hoge lob. Albuşel kopt de bal weg. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 6:2

81e minuut.
Ranović is nu in balbezit. Ranović geeft de bal voor. Pištec heeft problemen om de bal te vangen. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogacz is nu in balbezit. Gmitrzuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 6:3

84e minuut.
Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz geeft een hoge lob. Goldinas probeert de bal met de borst te controleren. Gmitrzuk onderschept slim de pass. Gmitrzuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel schiet op doel. Pirela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 45%, BT 98 RAZ 55%.
F.C. FRONTIERA - BT 98 RAZ 7:3