Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan F.C. FRONTIERA
Nancucheo Tactiek barca
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
58.4 gemiddelde waardering 59.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Rudnicki passt de bal zonder na te denken. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudnicki. Rudnicki krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nedelescu ... Strafschop! Amariei raakt geblesseerd tijdens het duel. Amariei legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Codrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 0:1

21e minuut.
Ţugurlan geeft een hoge lob. Portillo probeert de bal aan de voet te houden. Seniuk speelt de bal door. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Dvéri bokst de bal weg. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Amariei de bal. Amariei passt de bal in één keer door. Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur rent richting de bal. Kocur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel rent richting de bal. Albuşel passt de bal in één keer door. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei is nu in balbezit. Albuşel heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rudnicki geeft de bal voor. Albuşel kopt de bal weg. Zdrojewski rent richting de bal. Amariei onderschept slim de pass. Amariei schiet op doel. Codrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuţiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amariei kopt de bal weg. Codrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu geeft de bal voor. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Codrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 1:2

39e minuut.
Amariei rent richting de bal. Albuşel is nu in balbezit. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Codrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 1:3

41e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic verovert de bal door een tackle van achteren. Dvornic met een sublieme pass. Kocur rent richting de bal. Kocur haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 55%, F.C. FRONTIERA 45%.
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 1:3

46e minuut.
Coman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bottazzo passt de bal in één keer door. Seniuk rent richting de bal. Rudnicki begaat een overtreding. Rudnicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Bottazzo met een sublieme pass. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael geeft een lange en hoge pass. Kocur springt en kopt de bal. Dvéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 2:3

52e minuut.
Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu speelt de bal door. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bottazzo rent richting de bal. Bottazzo passt de bal met de wreef. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bottazzo met een snelle inworp. Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... Dvéri bokst de bal weg.

59e minuut.
Bengua passt de bal zonder na te denken. Dvornic rent richting de bal. Portillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portillo krijgt een gele kaart. Dvornic raakt geblesseerd tijdens het duel. Seniuk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Hagiu rent richting de bal. Hagiu geeft een lange en hoge pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Goldinas geeft een hoge lob. Albuşel is nu in balbezit. Nedelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albuşel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amariei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Codrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 2:4

67e minuut.
Portillo passt de bal in één keer door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu geeft de bal voor. Nedelescu is nu in balbezit. Albuşel rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Seniuk passt de bal met de wreef. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Dvéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 3:4

77e minuut.
Kocur onderschept slim de pass. Kocur passt de bal in één keer door. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Dvéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 4:4

79e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Nedelescu heeft problemen om de bal te vangen. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Codrea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goldinas zal de hoekschop nemen. Daar is Zdrojewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu geeft een hoge lob. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Portillo geeft een lange en hoge pass. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel passt de bal zonder na te denken. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 4:5

88e minuut.
Dracula rent richting de bal. Coman rent richting de bal. Coman geeft de bal voor. Nedelescu is nu in balbezit. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 50%, F.C. FRONTIERA 50%.
Rubin Kazan - F.C. FRONTIERA 4:6