Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Travelers
univ Tactiek 10++
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 65.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


22e minuut.
Lord rent richting de bal. Rätz begaat een overtreding. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. Taroni met een snel genomen vrije trap. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Orava met een sublieme pass. Roma kopt de bal weg. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bednarek geeft een lange en hoge pass. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 58%, Travelers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Travelers 0:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zitoumi stond buitenspel. Zarabi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu onderschept slim de pass. Gugu met een sublieme pass. Lachanas rent richting de bal. Lachanas geeft een lange en hoge pass. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 0:1

64e minuut.
Inworp. Okienko komt het veld opgelopen. Ciupitu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuffner komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Weissinger met een snelle inworp. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een hoge lob. Okienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Travelers 1:1

88e minuut.
Visconde de Taunay rent richting de bal. Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu passt de bal zonder na te denken. Deveen is nu in balbezit. Deveen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 63%, Travelers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Travelers 1:1