Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play Borsalona
2AA -IV Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.4 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis passt de bal zonder na te denken. Badura rent richting de bal. Badura geeft een hoge lob. Korín springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Garriga heeft problemen om de bal te vangen. Badura rent richting de bal. Dângelo geeft een hoge lob. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Beclea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bresciano met een snelle inworp. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Badura speelt de bal door. Mikedis heeft problemen om de bal te vangen. Mikedis speelt de bal door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Badura is nu in balbezit. Dângelo onderschept slim de pass. Dângelo passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Bâtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Garriga is nu in balbezit. Garriga passt de bal met de wreef. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Beclea kopt de bal weg. Bresciano geeft een hoge lob. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Korín kopt de bal weg. Van Lerberghe is nu in balbezit. Yglesias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yglesias krijgt een gele kaart. Van Lerberghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Virtejaru komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kantor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 43%, Borsalona 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - Borsalona 0:0

46e minuut.
Mikedis passt de bal zonder na te denken. Rauw rent richting de bal. Rauw geeft een hoge lob. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersellini onderschept slim de pass. Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Garriga is nu in balbezit. Garriga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 41%, Borsalona 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - Borsalona 0:0